Κολύμβηση

Διαθεσόπουλος: “Χρυσή ελπίδα για το μέλλον ο Παπαστάμος»

Το εγκώμιο του Χανιώτη κολυμβητή πλέκουν η άνθρωποι της κολύμβησης μετά το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο …

Ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, μετά την επιτυχία του Έλληνα κολυμβητή, ανέφερε: «Είναι μία τεράστια επιτυχία, τι να πει κανείς για αυτό το παιδί. Πριν λίγες ημέρες πήρε δύο μετάλλια στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων, ένα σήμερα στο Παγκόσμιο εφήβων, έπιασε όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και σίγουρα έχει υπερβεί τα όριά του. Αποτελεί χρυσή ελπίδα για το μέλλον, λόγω του νεαρού της ηλικίας του. Συγχαρητήρια σε αυτόν και σε όσους βρίσκονται δίπλα του και τον στηρίζουν».

Ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας, Δημήτρης Σαρακατσάνης, δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον Απόστολο και τον προπονητή του, Κώστα Τζιλιβάκη για την επιτυχία αυτή. Η αλήθεια είναι ότι το περίμενα αυτό το μετάλλιο στην μεγάλη αυτή διοργάνωση, όπως ελπίζω ότι ο συγκεκριμένος αθλητής θα πάρει ένα ακόμα στο Παγκόσμιο. Είναι ένας πολύ καλός κολυμβητής, πειθαρχημένος και τρομερά εργατικός. Ο Αμερικανός που κατέκτησε το χρυσό είναι αδιαφιλονίκητα ο κορυφαίος, όμως ο Απόστολος βρέθηκε πολύ κοντά στο ασημένιο μετάλλιο. Αισθάνομαι δικαιωμένος για τον Παπαστάμο, καθώς από πολύ μικρή ηλικία διακρίναμε το ταλέντο του και βρισκόμασταν κόντα σε αυτόν και την οικογένειά του. Συγχαρητήρια τόσο σε αυτόν, όσο και στον προπονητή του και όσους βρίσκονται στο πλευρό του».

Ο Τεχνικός σύμβουλος της ΚΟΕ, Χριστόδουλος Χούμας, τόνισε: «Ασύλληπτη η επιτυχία και καταπληκτική εμφάνιση του Απόστολου Παπαστάμου. Μετά το Καζάν, ήρθε η Βουδαπέστη και είμαστε κατενθουσιασμένοι με αυτό το παιδί που έχει μεγάλες βλέψεις. Συγχαρητήρια στον Απόστολο και τον προπονητή του, Κώστα Τζιλιβάκη, η φετινή χρονιά τους ανήκει και πρέπει όλοι να εκτιμήσουμε το κατόρθωμα αυτού του μεταλλίου. Κάτω από δύσκολες συνθήκες κατάφερε να ανεβεί στο βάθρο με τεράστιους αθλητές. Επίσης, πρέπει να συγχαρούμε και τα υπόλοιπα παιδιά που βρίσκονται στο Παγκόσμιο Εφήβων και δείχνουν ότι η Ελληνική κολύμβηση έχει μέλλον».

Σχόλια