Δεν προκρίθηκε στον τελικό του Παγκοσμίου ο Χανιώτης Κάχρης

Σπορ
Δεν προκρίθηκε στον τελικό του Παγκοσμίου ο Χανιώτης Κάχρης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανελλήνιο ρεκόρ στα 400μ. ελεύθερο από τον Εγγλεζάκη...

Εκτός τελικού στο αγώνισμα των 400μ. ελεύθερο έμεινε ο Χανιώτης Αλέξανδρος Κάχρης στην πρώτη του συμμετοχή σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Ο πρωταθλητής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων κατέλαβε την 16η θέση με χρόνο 3:54.30, επίδοση που δεν κατάφερε να του χαρίσει την πρόκριση, οπότε εστιάζει σε κάτι καλύτερο στα επόμενα αγωνίσματα που τον περιμένουν. Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται επίσης η συμμετοχή του Απόστολου Παπαστάμου στα 200 και 400μ. μικτή.

Από κει και πέρα, από τους τρεις άλλους Έλληνες αθλητές που συμμετέχουν στο Παγκόσμιο, που διεξάγεται στη Βουδαπέστη, ο Κωσταντίνος Εγγλεζάκης σημείωσε νέο Πανελλήνιο ρεκόρ Εφήβων στον τελικό των 400μ ελεύθερο. Ο Έλληνας κολυμβητής τερμάτισε στην 6η θέση, με χρόνο 3:50.36, σπάζοντας το ρεκόρ που κατείχε ο ίδιος από τις 3/7/2019 με 3:51.02. Στα 100μ. πρόσθιο ο Σάββας Θώμογλου προκρίθηκε ως 13ος στα ημιτελικά με χρόνο 1:02.41 και ο Αρκάδιος Ασπουγαλής τερμάτισε 21ος με 1:03.11 και αποκλείστηκε.

Κληρώνει στις 11/9 στο πόλο

Ορίστηκε η ημερομηνία για την κλήρωση στα πρωταθλήματα της Α1 Εθνικής κατηγορίας πόλο σε Άνδρες και Γυναίκες. Όπως έγινε γνωστό η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου (12:00) σε ξενοδοχείο στην Αθήνα.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων σε επίπεδο Ανδρών και ο Ναυτικός Όμιλος Ρεθύμνου σε επίπεδο Γυναικών θα λάβουν μέρος για μια ακόμη χρονιά στα δύο αντίστοιχα πρωταθλήματα. Η έναρξη του πρωταθλήματος τουλάχιστον για το πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο για το Ναυτικό Όμιλο Χανίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News