Κολύμβηση

Ο Γκολομέεβ αφιέρωσε το μετάλλιο στον αείμνηστο πατέρα του

Οι δηλώσεις του Έλληνα πρωταθλητή μετά το ασημένιο στο Παγκόσμιο της Γκουαντζού

Στον πατέρα του, τον Τσέτσο Γκολομέεβ, που έφυγε από τη ζωή όταν ο Κριστιάν ήταν 17 ετών, αφιέρωσε ο Έλληνας πρωταθλητής την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στα 50 μέτρα ελεύθερο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Γκουαντζού.

Μετά την τεράστια επιτυχία για τον ίδιο και την ελληνική κολύμβηση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γκουανγκζού, ο Κριστιάν Γκολομέεβ δήλωσε:

«Ήταν πολύ ωραία κούρσα, ήμουν έτοιμος, το ήθελα πάρα πολύ, ήμουν συγκεντρωμένος και πολύ χαρούμενος και με το χρόνο, ήταν ένα εκατοστό από το πανελλήνιο μου ρεκόρ. Ένιωθα ωραία, έβλεπα από δίπλα μου τον Φράτους. Προσπάθησα πολύ στα τελευταία μέτρα και μου βγήκαν σχεδόν όλα σωστά.

Δε θα πω ότι το περίμενα, αλλά πίστευα ότι αν τα κάνω όλα σωστά θα ήμουν στα μετάλλια. Θέλω να το αφιερώσω στο θείο μου και στη θεία μου, στην γυναίκα μου τη Λίντζι και στον πατέρα μου που δεν είναι εν ζωή.

Είναι το δεύτερο μετάλλιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για την Ελλάδα μετά του Γρηγοριάδη το 2005 και ακόμα δεν το πιστεύω πραγματικά. Αυτό μου δίνει την ενέργεια να συνεχίσω για του χρόνου που είναι Ολυμπιακή χρονιά. Ναι, πραγματικά μου ανοίγει την όρεξη και πραγματικά θα προσπαθήσω δυνατά να δουλέψω πιο σκληρά να βελτιώσω ό,τι ατέλειες έχω και να πάω ακόμα καλύτερα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια