Επιτυχημένη η γιορτή του ΚΟΗ

Σπορ
Επιτυχημένη η γιορτή του ΚΟΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποχαιρέτησαν τη σεζόν στον Κολυμβητικό Όμιλο με παρουσιάσεις και βραβεύσεις…

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα η ετήσια αποχαιρετιστήρια γιορτή του Κολυμβητικού Ομίλου Ηρακλείου με παρουσιάσεις όλων των τμημάτων του ομίλου (Κολύμβησης – Συγχρονισμένης ) και βραβεύσεις των αθλητών, αθλητριών του για τις επιτυχίες τους στη χρονιά που πέρασε.

Η Διοίκηση του ΚΟΗ ευχαριστεί θερμά τον κ. Χριστιανίδη Κώστα για την βιντεοσκόπηση της γιορτής και τον κ. Τάκη Δρόσο για το φωτογραφικό υλικό καθώς και όλες τις τοπικές επιχειρήσεις που βοήθησαν προσφέροντας δώρα για την λαχειοφόρο αγορά, επίσης τις Μινωικές Γραμμές και την ΑΝΕΚ για την συνεργασία που είχανε καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς .

Ιδιαίτερα ευχαριστούνε τον Διευθυντή του ΕΑΚΗ κ. Σακαράκη Κων/νο, τον πρόεδρο της ΠΕΚΥΚ-Ρ κ. Ανδρουλάκη Γιώργο και όλους τους εργαζομένους του κολυμβητηρίου για την βοήθεια που τους προσφέρανε στη κολυμβητική χρονιά που πέρασε καθώς και όλους τους αθλητές-τριες και γονείς του Ομίλου για την παρουσία τους και την βοήθειά τους στη γιορτή μας και τους εύχονται : Καλό Καλοκαίρι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News