8ος στην Ελλάδα ο Ιεραπετρίτης του ΟΦΗ

Σπορ
8ος στην Ελλάδα ο Ιεραπετρίτης του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 14χρονος κολυμβητής στα 200μ. ύπτιο έκανε χρόνο 2.23.17…

Σημαντική επιτυχία για την κολύμβηση του ΟΦΗ. Ο 14χρονος (γενν. 2005) κολυμβητής του ΟΦΗ Παύλος Ιεραπετρίτης πήρε την 8η θέση στην Ελλάδα, στα 200 μ. ύπτιο, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων Α’, που πραγματοποιήθηκε στον Βόλο. Ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος κολυμβητής του ΟΦΗ, αγωνίστηκε στον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος του και έκανε χρόνο 2.23.17.

Να σημειωθεί ότι ο κολυμβητής του ΟΦΗ, αναδείχθηκε ακόμη 13ος στην Ελλάδα στα 100μ. ύπτιο με χρόνο 1.08.65 και αγωνίστηκε στον μικρό τελικό ενώ πήρε την 24η θέση, στα 50μ ύπτιο με χρόνο 32.52.

Η προπονήτρια του αθλητή Βαλεντίνη Χειλουδάκη που τον συνόδευσε στους αγώνες ανέφερε στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στο ofierasitechnis.gr: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι απ΄ την προσπάθεια και την εμφάνιση. Συναγωνίστηκε με πολύ καλούς αθλητές και συμμετείχε στον μεγάλο τελικό, που είναι κάτι πολύ σημαντικό. Είναι σε συνεχή ανοδική πορεία και με πολύ δουλειά, θα φτάσει ακόμη ψηλότερα στο μέλλον. Είναι μια σημαντική επιτυχία για την κολύμβηση του ΟΦΗ, η οποία είναι συνολικά σε ανοδική πορεία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News