Δαμάστα και Παπαδάκης στηρίζουν Κρουσανιωτάκη

Σπορ
Δαμάστα και Παπαδάκης στηρίζουν Κρουσανιωτάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στηρίζουν την προσπάθεια του 13χρονο κολυμβητή από τη Δαμάστα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τις τύχες της Δαμάστας, ο πρόεδρος Αντώνης Παπαδάκης έδειξε το δρόμο της φιλοσοφίας του για την ανάδειξη του υγιούς αθλητισμού, του πολιτισμού, της τοπικής κοινωνίας.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Παπαδάκης και το σωματείο προχωρούν σε άλλη μία δράση υποστήριξης αθλητών που διακρίνονται και κάνουν υπερήφανο το χωριό της Δαμάστας.

Έτσι αναλαμβάνουν εξ’ ολοκλήρου την χορηγία και την υποστήριξη του 13χρονου κολυμβητή Γιώργου Κρουσανιωτάκη, ο οποίος κατάγεται από την Δαμάστα.

Ο Γιώργος Κρουσανιωτάκης είναι κολυμβητής του σωματείου «Αργοναύτες» με προπονητή τον Κώστα Φίλικα. Έχει ήδη σημαντικές παγκρήτιες και πανελλήνιες διακρίσεις στην κολύμβηση μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων και τις επόμενες ημέρες θα ταξιδέψει στο Βόλο, όπου από 20 έως 22 Ιουλίου θα γίνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και στόχος του είναι να ανέβει στο βάθρο.

Ο 13χρονος κολυμβητής και η οικογένειά του ευχαριστούν θερμά τον κ. Αντώνη Παπαδάκη και την ομάδα της Δαμάστας και τονίζουν ότι αυτή η υποστήριξη δίνει δύναμη στον Γιώργο Κρουσανιωτάκη να δώσει τον καλύτερό του εαυτό, να τους δικαιώσει και να τους κάνει υπερήφανους.

Στη φωτογραφία ο τεχνικός διευθυντής της Δαμάστας Γιάννης Νικηφόρος παραδίδει στον Γιώργο Κρουσανιωτάκη τον φάκελο με την χορηγία, συνοδευόμενο με τις ευχές για καλή επιτυχία στους αγώνες του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News