Πανελλήνιο ρεκόρ από την ομάδα 4χ100μ. του ΝΟΡεθύμνου

Σπορ
Πανελλήνιο ρεκόρ από την ομάδα 4χ100μ. του ΝΟΡεθύμνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α' που διεξάγεται στο Βόλο…

Στους προκριματικούς αγώνες της 3ης ημέρας (18/7) του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α' που διεξάγεται στο Βόλο, ο Ναυτικός Όμιλος Ρεθύμνου σημείωσε νέα Πανελλήνια επίδοση.

Στα 4Χ100μ ελεύθερο mixed, ο Γεώργιος Ομαλιανάκης, ο Παναγιώτης Κωστάκης, Η Δέσποινα Κωστάκη και η Μιράλμπα Σούλα, κολύμπησαν σε χρόνο 3:56.90, ο οποίος αποτελεί νέο Πανελλήνιο ρεκόρ Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α', σπάζοντας το ρεκόρ του ΠΑΟΚ από τις 12/7/2018, με επίδοση 4:00.07.

Ο προπονητής της Κρητικής ομάδας, Στέφανος Κατσιλιάνος, ανέφερε: "Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι με το ρεκόρ που πραγματοποιήσαμε, καθώς δείχνουμε ότι σε μία μικρή πόλη, όπως είναι το Ρέθυμνο, γίνεται πολύ καλή δουλειά. Αυτό φαίνεται στο γεγονός ότι έχουμε διακριθεί σε πολλά αγωνίσματα αυτό το τριήμερο και είμαστε από τις πρώτες ομάδες στη βαθμολογία. Αν αναλογιστεί κανείς πως έχουμε πετύχει αρκετές καλές επιδόσεις μέσα σε τρεις, μόνο, αγωνιστικές, το κατόρθωμά μας γίνεται ακόμα μεγαλύτερο. Είναι τιμή και χαρά για εμάς να βλέπουμε τους αθλητές μας να διακρίνονται στις διοργανώσεις".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News