Πιθανό Πανελλήνιο ρεκόρ για Γκογκόση στην 4χ100 ελεύθερο mixed

Σπορ
Πιθανό Πανελλήνιο ρεκόρ για Γκογκόση στην 4χ100 ελεύθερο mixed

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κολυμβήτρια του Ωρίωνα με τους συναθλητές της κατέλαβαν την 4η θέση με 3:47.25…

Το Μεσογειακό Κύπελλο Κολύμβησης omen Cup ολοκληρώθηκε στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας, με πιθανότητα για Νέο Πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία Παίδων-Κορασίδων στα 4Χ100μ ελεύθερο mixed.

Ο Γιάννης Κοντοβάς, η Δανάη Γκογκόση του Ωρίωνα, η Όλγα-Δήμητρα Στούρα και ο Κωνσταντίνος Αποστολάκος πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση στα 4Χ100μ ελεύθερο mixed, καταλαμβάνοντας την 4η θέση με 3:47.25, χρόνος που εξετάζεται για Πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία Παίδων-Κορασίδων.

Στα 200μ μικτή ατομική, ο Χρήστος Μούσικας τερμάτισε 13ος με επίδοση 2:13.30 και ο Αναστάσιος Κούγκουλος 15ος με 2:14.07.

Μετά το τέλος των αγώνων, ο προπονητής Γιάννης Μιληδάκης, ανέφερε: «Ήταν μια αποστολή που, αν και σε κοντινή απόσταση, είχε τις δυσκολίες της. Η χώρα μας συμμετείχε με το συμβολικό αριθμό των τεσσάρων κοριτσιών και τεσσάρων αγοριών. Επέδειξαν αγωνιστική διάθεση και παρόλο που, τεχνικά, βρίσκονται σε ένα «άχαρο» σημείο της προετοιμασίας τους, ακριβώς πριν το φορμάρισμα, κατάφεραν να πιάσουν και σε πολλές περιπτώσεις να βελτιώσουν τις ατομικές τους επιδόσεις. Το μετάλλιο ήρθε στα 4Χ100μ μικτή ομαδική κοριτσιών, ενώ στα 4Χ100μ ελεύθερο mixed, η επίδοση αντιστοιχεί σε Πανελλήνιο ρεκόρ παίδων-κορασίδων. Μετά από αυτά τα αποτελέσματα, προμηνύεται ένα πρωτάθλημα κατηγοριών που θα γίνουν σπουδαίες επιδόσεις».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News