Κολύμβηση

Στο Πανελλήνιο Συγχρονισμένης Κορασίδων Β΄ ο Ωρίωνας

Σε όλα τα αγωνίσματα θα συμμετάσχουν οι νεαρές κολυμβήτριες της ομάδας του Ηρακλείου …

Tα κορίτσια της καλλιτεχνικής κολύμβησης του Ωρίωνα και οι προπονήτριες τους Αγγελίδου Κλεοπάτρα και Ασκοξυλάκη Ελεάνα αναχωρούν σήμερα για να λάβει μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων Β΄ , που θα γίνει στο ανοιχτό κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης , 06/06-09/06/2019.

Η ομάδα του Ωρίωνα θα συμμετάσχει σε όλα τα αγωνίσματα του πρωταθλήματος. Πιο συγκεκριμένα οι αθλήτριες της ομάδας που θα αγωνιστούν είναι : στο ομαδικό Ορφανού Σταυρούλα , Ρυσάκη Νεφέλη , Παντερη Στέλλα , Φανουράκη Ελένη , Ζωάκη Μαρίζα , Μωραΐτη Κυριακή , Μαυροπούλου Ελευθερία , Καπετανάκη Μαρίζα.

Σε ότι αφορά στο δεύτερο ομαδικό : Σμπώκου Δήμητρα , Κλάδου Παναγιώτα , Καλαϊτζάκη Κατερίνα , Κυριακίδη Ζαχαρένια , Γεωργιακάκη Αγγελική , Παναγιωτάκη Ειρήνη , Γρύλλου Μελίνα και Τσικανδυλάκη Ελένη.

Στο Solo η Ορφανού Σταυρούλα, στα duet η Φανουράκη Ελένη με την Παντερή Στέλλα , η Ρυσάκη Νεφέλη με την Ορφανού Σταυρούλα.

Στο combo θα αγωνιστούν : Κλάδου , Σμπώκου , Καπετανάκη , Μαυροπούλου , Μωραΐτη , Ζωάκη , Φανουράκη , Παντερη , Ρυσάκη , Ορφανού Σ και Καλαϊτζάκη , Κυριακίδη.
Στην αγωνιστική τετράδα , το Σάββατο θα αγωνιστούν οι Κοκοτάκη Χριστίνα , Σφακιανάκη Ειρήνη και Ορφανού Αλεξάνδρα.
Το Δ.Σ. της ομάδας του Ωρίωνα εύχεται στις αθλήτριες και στις προπονήτριες του συλλόγου , καλή επιτυχία !

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια