Κέρδισε μετάλλια και εντυπώσεις ο Ωρίωνας στο Πανελλήνιο Κορασίδων Α΄

Σπορ
Κέρδισε μετάλλια και εντυπώσεις ο Ωρίωνας στο Πανελλήνιο Κορασίδων Α΄

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Κρύστη Γιαλαμά στο σόλο και τις φιγούρες…

Με 11 αθλήτριες σε όλα τα αγωνίσματα συμμετείχε η ομάδα του Ωρίωνα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων Α΄ που πραγματοποιήθηκε στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο στη Θεσσαλονίκη. Εκτός από τα μετάλλια και τις θέσεις που κατέκτησε μέσα στην πεντάδα όλων των τελικών απέσπασε και τις καλύτερες εντυπώσεις για το επίπεδο των προγραμμάτων και των αθλητριών αφού βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από την 3η θέση όλων των αγωνισμάτων.

Αναλυτικότερα οι διακρίσεις της ομάδας:

* 2η θέση και ασημένιο μετάλλιο για την Γιαλαμά Κρύστη στο σόλο.

* 2η θέση για την ίδια αθλήτρια στο αγώνισμα των φιγούρων.

*4η θέση στο ντουέτο για τις Ταμπακάκη Δέσποινα-Γιαλαμά Κρύστη(αγώνισμα στο οποίο πήραν με διαφορά την 3η θέση στη βαθμολογία του χορευτικού λόγω όμως της βαθμολογίας των φιγούρων κατέλαβαν τελικά την 4η).

*4η θέση στο κόμπο με τις αθλήτριες: Γιαλαμά,Ταμπακάκη,Κεφαλούκου,Ταραζά,Κοπανιστού,Κατσαπρακάκη,Αλεξάκη,Καλλέργη,Βαγιωνάκη,Οικονομάκη και αναπληρωματική την Φανουράκη.

*5η θέση στο ομαδικό με τις παραπάνω αθλήτριες(αγώνισμα στο οποίο αξίζει να σημειωθεί ότι οι αθλήτριες βαθμολογήθηκαν 3ες από τους κριτές με διαφορά από την 2η θέση στην εκτέλεση του χορευτικού τους όμως ο συμψηφισμός του αποτελέσματος με την βαθμολογία των φιγούρων που προηγήθηκαν τις κατέταξε τελικά στην 5η θεση).

*Την 14η θέση στο ντουέτο επίσης κατέκτησαν οι αθλήτριες Ταραζά Γλυκερία ,Κατσαπρακάκη Κάλλια και Κοπανιστού Ειρήνη(αναπλ.)

*14 θέση στο σόλο κατέκτησε η Ταραζά Γλυκερία και

*26η θέση στο ντουέτο για τις αθλήτριες Καλλέργη Ειρήνη και Φανουράκη Αναστασία.

Στη γενική βαθμολογία του πρωταθλήματος η ομάδα του Ωρίωνα κατέκτησε την 5η θέση έναντι 23 ομάδων που έλαβαν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Το Δ.Σ του Ωρίωνα συγχαίρει τις αθλήτριες και τις προπονήτριες τους , Ασκοξυλάκη Ελεάνα , Αγγελίδου Κλεοπάτρα και Στάικου Μαρία για τις επιτυχίες τους αυτές και τους εύχεται ακόμα μεγαλύτερες για το μέλλον!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News