Κολύμβηση

Διακρίσεις σε Αθήνα και Ηράκλειο για τον Ωρίωνα

Σε ΟΑΚΑ και Κολυμβητήριο Ηρακλείου...

Πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι κολυμβητές και οι κολυμβήτριες του Ωρίωνα τόσο στο ΟΑΚΑ και το μιτινγκ "Ακρόπολις" όσο και στην 1η θερινή ημερίδα ορίων καθώς και την ημερίδα προαγωνιστικών που πραγματοποιήθηκε στην πισίνα του Ηρακλείου. 

Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

"Στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΙΤΙΝΓΚ που αποτελούσε αγώνα σταθμό για πολλούς μεγάλους κολυμβητές η αθλήτρια μας ΓΚΟΓΚΟΣΗ ΔΑΝΑΗ πέτυχε τους στόχους μας σημειώνοντας εξαιρετικές επιδόσεις που σύμφωνα με την προκήρυξη της εξασφαλίζουν τη συμμετοχή της στο COMEN CUP που θα πραγματοποιηθεί στο ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ της Βουλγαρίας με την Εθνική μας Ομάδα αφού είναι 1η στα 50 ελ.,1η στα 400ελ. ,2η στα 200 ελ.,2η στα 400 ελ.,2η στα 800 ελ.και συμμετέχουν οι 2 πρώτοι κολυμβητές σε κάθε αγώνισμα.
Ο αθλητής μας ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ σημείωσε μοναδικά ατομικά ρεκόρ στα 100 και 200 πρ. που επιβεβαιώνουν την συνεχώς ανοδική του πορεία και βρίσκεται για 5 και 23 κλάσματα αντίστοιχα στην 3η θέση για την ίδια διοργάνωση .


Αντίστοιχα στην ημερίδα ορίων που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο οι αθλητές μας κατάκτησαν 13 νέα όρια και πολλά ατομικά ρεκόρ.
Αναλυτικά τα όρια έπιασαν:
Κωνσταντάκης Γιώργος:1500-200ελ
Κουτράκης Νίκος:100-200 υπ.
Πρωιμάκης Ηλίας:200-400ελ.
Γιαννακάκη Μαρια-Ελευθερία:200υπ/50 πρ.
Μιχαηλέλλη Ανδριάνα:50υπ.
Δρακουλάκης Αντώνης:100ελ.
Σαπουντζή Παναγιώτα :100-200ελ.
Αναστασάκη Μαρία:50 πετ.
Στην ημερίδα επίσης συμμετείχαν και οι ακόλουθοι αθλητές σημειώνοντας ατομικά ρεκόρ και επιβεβαιώνοντας τα ήδη υπάρχοντα όρια:
Κακουλάκης Μ.,Τουβλελιος Ι.,ΒέλλοςΓ.,Σερζετάκης Χ.,Κουτράκης,Γαλατιανός Ν., Γ.,Κωνσταντάκη Δ.,Βορδοναράκη Μ.,Μπακούση Ν.,Τρούλλου Μ.,Μανουσάκη Α..
Στην ημερίδα του του προαγωνιστικού όπου αποτελούσε την τελευταία πριν τους θερινούς αγώνες των Χανίων οι μικροί μας κολυμβητές έδειξαν πως είναι πανέτοιμοι!
Οι αθλητές που συμμετείχαν είναι:
ΚΟΡΙΤΣΙΑ
Τσαγκαράκη Α.,Κώτη Ν.,Παναγιωτάκη Κ.,Μπακούση Ε.,Τρούλλου Ε.,Καλυβιώτη Μ.,Πόττη Α.,Συντζανάκη Στ.,Μαματζάκη Ε.,Μαματζάκη Κ.,Ψαρουδάκη Ε.,Δερμιτζάκη Ε..
ΑΓΟΡΙΑ
Γκογκόσης Φ.,Κακουλάκης Β.,Συντζανάκης Κ.,Καρπουσόρ Σ.,Καλυβιώτης Γ.,Σερζετάκης Α.,Τσαγκαράκης Ν.,Κακουλάκης Ν.,Δρακάκης Κρ."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια