Ολοκληρώνεται η Γ' περίοδος κολύμβησης Δημοτικών Σχολείων

Σπορ
Ολοκληρώνεται η Γ' περίοδος κολύμβησης Δημοτικών Σχολείων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλειάδα παιδιών συμμετείχε στο πρόγραμμα ενώ ακολουθεί η Δ΄ και τελευταία κολυμβητική περίοδος…

Αύριο ολοκληρώνεται η Γ΄περίοδος κολύμβησης Δημοτικών Σχολείων η οποία ξεκίνησε στις 11 Μαρτίου. Στην περίοδο αυτή συμμετείχαν 544 μαθητές από 23 σχολεία του Νομού. Συγκεκριμένα έλαβαν μέρος οι μαθητές των: 23ο, 42ο-13ο , Δημ. Σχολ. Ανάληψης Χερσονήσου, Δημ. Σχολ. Γουρνών, Δημ. Σχολ. Ροδιάς, 1ο , 5ο , 17ο , 14ο , Δημ. Σχολ. Επισκοπής, Δημ. Σχολ. Ελιάς, Δημ. Σχολ. Τυλίσου, Δημ. Σχολ. Χερσονήσου, 48ο ,31ο 7ο , Δημ. Σχολ. Σταυρακίων, 26ο ,12ο ,Δημ. Σχολ. Κοκκίνη, Δημ. Σχολ. Δαφνών, Δημ. Σχολ. Βενεράτου, Ζάννειο Εκπαιδευτήριο και Δημ. Σχολ. Καλεσσών.

Τα συναισθήματα των παιδιών ήταν ανάμικτα διότι παράλληλα με την χαρά που ένιωθαν για το νερό καθ΄ όλη την διάρκεια της περιόδου που κολυμπούσαν ήξεραν ότι μετά από κάποια μαθήματα αυτό το όμορφο πράγμα που βίωναν στην πισίνα θα τελείωνε! Η επιθυμία τους να διαρκούν τα μαθήματα κολύμβησης για όλη την διάρκεια του σχολικού έτους ήταν ολοφάνερη!

Την Δευτέρα 15/4/2019 ξεκινάει η Δ' περίοδος κολύμβησης που είναι η τελευταία για την φετινή χρονιά και η οποία ολοκληρώνεται στις 31/5/2019 λίγο πριν την λήξη του σχολικού έτους!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News