Κολύμβηση

Χάλκινο μετάλλιο για τον Ωρίωνα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Αλεξανδρούπολης

Με την Εθνική αγωνίστηκε η Γιαλαμά Κρύστη που κατέκτησε την 2η και 3η θέση …

Με τη συμμετοχή 300 αθλητριών από 18 χώρες, σε επίπεδο εθνικών ομάδων, πραγματοποιήθηκε το Παγκόσμιο κύπελλο, Hellas beetles cup Artistic swimming world series, που έγινε στην Αλεξανδρούπολη.

Σε επίπεδο σωματείων η ομάδα του Ωρίωνα αγωνίστηκε με τις αθλήτριες Κανάκη Ματίνα,Ταμπακάκη Δέσποινα,Πουλινάκη Μαρία,Παπαστεφανάκη Κάλλη,Κοπανιστού Ειρήνη,Οικονομάκη Ροδόλφα,Ταραζά Γλυκερία και Κατσαπρακάκη Κάλλια. Οι παραπάνω αθλήτριες κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο και την 3η θέση στο αγώνισμα του ομαδικού όπως επίσης και την 4η θέση στο αγώνισμα του τεχνικού ομαδικού.


Την 4η θέση επίσης στο ντουέτο κατέκτησαν οι αθλήτριες Ταμπακακη και Κανάκη,όπως και την 17η θέση στο σόλο κατέκτησε η αθλήτρια Κανάκη Ματίνα.
Με τα χρώματα της Εθνικής μας ομάδας αγωνίστηκε επίσης και η αθλήτρια του Ωρίωνα Γιαλαμά Κρύστη όπου κατέκτησε την 2η και 3η θέση στα αγωνίσματα του Καλλιτεχνικού και του Τεχνικού ομαδικού αντίστοιχα,όπως και την 9η θέση στο σόλο μεταξύ πολλών από των κορυφαίων αθλητριών του κόσμου.
Η ομάδα του Ωρίωνα συγχαίρει τις αθλήτριες και τις προπονήτριες της ομάδας,Ασκοξυλάκη Ελεάνα και Αγγελίδου Κλεοπάτρα για την επιτυχία τους αυτή και τους εύχεται καλή επιτυχία και στο επόμενο πρωτάθλημα που θα γίνει σε λίγες μέρες στην Αθήνα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια