Tα «Δελφίνια» του Ηρακλείου στους Χειμερινούς Βορρά και Νότου

Σπορ
Tα «Δελφίνια» του Ηρακλείου στους Χειμερινούς Βορρά και Νότου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στους αγώνες Αθήνας και Θεσσαλονίκης θα λάβουν μέρος οι κολυμβητές-τριες των Δελφινιών…

Με αποστολή εννέα κολυμβητών-τριών αναχώρησε η αποστολή των Δελφινιών Ηρακλείου για τους Χειμερινούς Αγώνες που θα γίνονται από σήμερα και μέχρι την Κυριακή σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα, στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά, θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες για τις κατηγορίες Εφήβων-Νεανίδων και Παίδων-Κορασίδων, με τη συμμετοχή 640 κολυμβητών-τριων από 85 σωματεία της Νότιας Ελλάδας και στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης για όλες τις κατηγορίες (Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων-Κορασίδων, Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α-Β), με τη συμμετοχή 682 κολυμβητών-τριών από 59 σωματεία της Βόρειας Ελλάδας.

Η αποστολή των Δελφινιών για τον Νότο απαρτίζεται από τους:Χιώτη Σύλια, Χριστοφακάκη Κάλια (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ), Μουντουράκη Νίκη (ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ), Πετράκη Νίκο (ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ), Σαββάκη Βασίλη και με συνοδό, τον προπονητή Μάριο Χριστοδουλάκη.

Η αποστολή του Βορρά αποτελείται από τους: Πρασανάκη Μιχάλη (ΠΑΟΚ), Τζαγκαράκη Νίκο (ΠΑΟΚ), Γιαννακάκη Μιχάλη (ΠΑΟΚ), Σωπασή Μαρίνο (ΠΑΟΚ) με  συνοδό προπονητή τον Αγαπητό Μηναδάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News