Διακρίσεις για τον Ωρίωνα στο Χειμερινό Συγχρονισμένης

Σπορ
Διακρίσεις για τον Ωρίωνα στο Χειμερινό Συγχρονισμένης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πρώτη θέση πήρε η Κρίστη Γιαλαμά στο αγώνισμα των φιγούρων

Πολύ καλή παρουσία είχε η αποστολή του Ωρίωνα στο πρώτο, για φέτος, χειμερινό πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής κολύμβησης που έγινε στην Αθήνα 26 και 27 Ιανουαρίου.

Ιδιαίτερη η διάκριση της Κρίστη Γιαλαμά που κατέκτησε την πρώτη θέση στο αγώνισμα των φιγούρων με 75,326 βαθμούς.

Σε απόσταση αναπνοής από το χάλκινο μετάλλιο βρέθηκε επίσης η αθλήτρια του Ωριωνα στο αγώνισμα του ντουέτο που μαζί με την συναθλήτρια της Ταμπακάκη Δέσποινα αγωνίστηκαν και κατέκτησαν τετάρτη θέση.

Στο ίδιο αγώνισμα την 12η θέση κατέκτησαν οι αθλήτριες Ταραζα Γλυκερία,Κατσαπρακάκη Κάλλια και Κοπανιστού Ειρήνη.

Στο ομαδικό η ομάδα του Ωρίωνα αγωνιστικές με δύο ομάδες κατακτώντας την 6η και την 14η θέση.

Στο πρώτο ομαδικό συμμετείχαν οι αθλήτριες Γιαλαμά Κρυστη,Ταμπακάκη Δέσποινα,Ταραζα Γλυκερία,Κεφαλουκου Εύη,Κοπανιστού Ειρήνη,Κατσαπρακάκη Κάλλια,Οικονομάκη Ροδόλφα και Αλεξάκης Εύα.

Στο δεύτερο ομαδικό αγωνίστηκαν οι αθλήτριες Καλλέργη Ειρήνη,Φανουράκη Αναστασία,Τραβαγιάκη Ελπίδα,Ραμουτσάκη Ειριάννα,Παρασύρη Λυδία,Βαγιωνάκη Μελίνα,Σφακιανάκη Σοφία και Μαρνέλλου Δόξα με αναπληρωματικές τις Κανάκη Λουκία και Παναγιωτάκη Αναστασία.

Η διοίκηση του Ωριωνα συγχαίρει για την επιτυχία τους και τις 18 αθλήτριες της ομάδας που αγωνίστηκαν όπως και της προπονήτριες τους Ασκοξυλάκη Ελεάνα,Αγγελίδου Κλεοπάτρα και Στάικου Μαρία για την εξαιρετική δουλειά τους!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News