Ξεκίνησε το μάθημα της Κολύμβησης στα Δημοτικά

Σπορ
Ξεκίνησε το μάθημα της Κολύμβησης στα Δημοτικά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αρχή έγινε σήμερα με τα παιδιά του 43ου και 45ου ΔΣ Ηρακλείου.

Για 3η συνεχόμενη χρονιά ξεκίνησε σήμερα η διδασκαλία του μαθήματος της Κολύμβησης στα Δημοτικά Σχολεία . Η αρχή έγινε με τα παιδιά του 43ου και 45ου ΔΣ Ηρακλείου.

Τα μαθήματα που απευθύνονται σε μαθητές/τριες της Γ΄τάξης των Δημοτικών Σχολείων της πόλης του Ηρακλείου και όσων είναι 25 χλμ από την πόλη, θα ολοκληρωθούν σε τέσσερις περιόδους, με συμμετοχή 94 σχολικών μονάδων και 3075 μαθητών.

Οι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στην Κολύμβηση που προσλήφθηκαν από την Κολυμβητική Ομασπονδία (Κ.Ο.Ε,) και διδάσκουν στην πισίνα είναι οι: κ. Μαρή Ελένη, κ. Κατριαδάκης Κυριάκος, κ. Κίτσος Αθανάσιος και ο κ. Μεριανός Προκόπης.

Υπεύθυνος για τον συντονισμό και την Οργάνωση του μαθήματος είναι ο Συντονιστής Κολύμβησης -Ε.Φ.Α κ. Δημόπουλος Γιάννης.

Η χαρά και η ικανοποίηση στα πρόσωπα των παιδιών είναι η καλύτερη αξιολόγηση του μαθήματος και είναι σημαντικό να υπάρξουν οι απαραίτητες θεσμικές πρωτοβουλίες που θα διασφαλίσουν τη συνέχεια και την καθιέρωσή του στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

Ο Γ. Νηστικάκης στην Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων

Συγκροτήθηκε εν τω μεταξύ η Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Κ.Ο.Ε.Σ. Α.Δ) και αναμένεται η Προκήρυξη από το Υπουργείο για να ξεκινήσουν τα Σχολικά Πρωταθλήματα Λυκείων και οι άλλες Σχολικές Αθλητικές Δραστηριότητες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης 2018-19.

Στην ΚΟΕΣΑΔ συμμετέχει ως μέλος και ο Υπεύθυνος Φυσικής Αγωγής της ΔΔΕ ν. Ηρακλείου, κ. Γιάννης Νηστικάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News