Κολύμβηση

Στον Άγιο Νικόλαο οι κολυμβητές του ΝΟΧανίων

Την ευκαιρία να κυνηγήσουν τα πρώτα τους όρια εν όψει των σημαντικών διοργανώσεων που ακολουθούν θα έχουν οι αθλητές και αθλήτριες του Κώστα Τζιλιβάκη

Από τον Άγιο Νικόλαο, στο πλαίσιο της προκριματικής ημερίδας Grand Prix ξεκινούν αυτό το Σαββατοκύριακο (17 και 18/11) οι υποχρεώσεις για το αγωνιστικό τμήμα κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Οι αθλητές και αθλήτριες του Κώστα Τζιλιβάκη θα έχουν την ευκαιρία να κυνηγήσουν τα πρώτα τους όρια εν όψει των σημαντικών διοργανώσεων που ακολουθούν κατά τη διάρκεια της περιόδου. Ειδικότερα, ο ΝΟΧ θα πάρει μέρος με 42 άτομα, 15 αγόρια και 27 κορίτσια.

Αναλυτικά οι συμμετοχές είναι οι εξής:

• Αντωνογιαννάκης, Διακολουκάς, Κάχρης, Λιονάκης, Μαλεκάκης, Μέντης, Μουζουράκης, Νικολακάκης, Παπαστάμος, Πισσαδάκης, Ριτζάκης, Τζουγκράκης, Τρουλάκης, Τσίγκος, Χαλκιαδάκης.

• Ανδρεαδάκη, Βυζιράκη, Γρηγοράκη, Δεληογλάνη, Θεοδοσάκη, Κόρακα, Κουργιαντάκη Ευαγγελία, Κουργιαντάκη Ραφαέλα, Κουρή, Λεβεντάκη, Λεωνίδου, Μαλεκάκη, Μαραγκουδάκη, Ματζοράκη, Μπαλαντίνου, Νταουντάκη, Παϊτάκη, Παπαδεράκη, Περάκη Γεωργία, Περάκη Φανή-Κυριακή, Περβολαράκη, Πετράκη, Πολύμερου, Πουλιδάκη, Σερλιδάκη, Τζινευράκη, Τσίγκου.

Σχόλια