Κολύμβηση

ΕΑΚΗ: Η πισίνα γεμίζει με το νερό του δικτύου και δική μας δαπάνη

Ηδιοίκηση του ΕΑΚΗ έδωσε σήμερα την δική της απάντηση σε δημοσίευμα που αφορούσε το κολυμβητήριο στο Λίντο και το το νερό για να γεμίζει η πισίνα...

Η σχετική ανακοίνωση του ΕΑΚΗ αναφέρει:

"Σχετικά με χθεσινό δημοσίευμα, που αναφέρει ότι.....βρέθηκε ο τρόπος να γεμίσει η πισίνα με νερό ......μετά τις εργασίες που έγιναν το καλοκαίρι η 50άρα πισίνα του Ηρακλείου παρέμενε κλειστή καθώς δεν υπήρχαν τα χρήματα για την αγορά και τη μεταφορά του νερού που θα τη γέμιζε........σας γνωρίζουμε ότι, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΑΛΗΘΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ, ΠΡΟΙΟΝ ΑΙΣΧΙΣΤΟΥ ΙΔΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ.

Εδώ και 9 μέρες η πισίνα γεμίζει κανονικά με το νερό του δικτύου και δαπάνη του Ε.Α.Κ.Η.

Διευκρινίζουμε ότι το νερό των πρώτων τεσσάρων ημερών, χρησιμοποιήθηκε όπως πάντα για δοκιμές της κυκλοφορίας, πλύσιμο φίλτρων και σωληνώσεων.
Όταν υπάρχει σαφή εικόνα υπολογισμού του γεμίσματος αλλά και αφού διευθετηθούν κάποια άλλα λειτουργικά θέματα, μαζί με τις υπογραφές συμβάσεων με τα σωματεία, θα υπάρξει υπεύθυνη ενημέρωση για τον χρόνο επαναλειτουργίας.

ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ, ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΑΛΗΘΕΣ, ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΙΣΧΙΣΤΟΥ ΙΔΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, που μάλιστα καταγγέλλεται και στον υφυπουργό αθλητισμού είναι και το ότι το κολυμβητήριο είναι κλειστό για 3ο μήνα, ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ 1 ΈΩΣ 1,5 ΜΗΝΑ.( Θυμίζει αυτές τις πρακτικές που πρίν χρόνια, απέτρεψαν το σκέπασμα της μεγάλης πισίνας με τα σημερινά αποτελέσματα ).
Η πισίνα έκλεισε την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου,αφού είχαν ολοκληρωθεί όλες οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, προκειμένου όσο γινόταν συντομότερα, να παραδοθεί ο χώρος στους εργολάβους αδειάζοντας το νερό ( 8 ημέρες ).
Ακριβώς μέσα στα χρονοδιαγράμματα ( περίπου 45 ημέρες ) ξεκίνησαν και ολοκληρώθηκαν οι δύσκολες σε συντονισμό εργασίες, χάρη στη συνέπεια των αναδόχων, αλλά και του συνόλου των εργαζομένων, που δέχθηκαν να μην κάνουν χρήση της καλοκαιρινής τους άδειας πλην του φύλακα που δεν ήταν απαραίτητη η παρουσία του.
Άμεσα ξεκίνησε το γέμισμα της πισίνας που λόγω της φύσης των εργασιών, δεν μπορούσε να γίνει παράλληλα.

ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ, ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΑΛΗΘΕΣ, ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΙΣΧΙΣΤΟΥ ΙΔΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ είναι και το ότι η Διοίκηση δεν διαθέτει την πισίνα για πρωινές προπονήσεις.
Η πισίνα διατίθεται από τις 7.30 έως 22.30 με όσο το δυνατόν καλύτερη διαχείριση τους χειμερινούς μήνες.
Για αποκατάσταση της αλήθειας η πισίνα δεν μπορεί να διατεθεί βάση του κανονισμού λειτουργίας των Ε.Α.Κ. άλλα και του ωραρίου που επιβάλουν οι Περιφέρειες, κατα τις ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΩΡΕΣ. ( 22.30-7.00 )

ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ. ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.
ΣΑΚΑΡΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
Διευθυντής Ε.Α.Κ.Η."

Σχόλια