Βρέθηκε ο τρόπος να γεμίσει η πισίνα στο κολυμβητήριο στο Λίντο  

Αθλητισμός
Βρέθηκε ο τρόπος να γεμίσει η πισίνα στο κολυμβητήριο στο Λίντο  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θέμα χρόνου είναι πλέον να ανοίξει η πισίνα του κολυμβητηρίου στο Λίντο καθώς βρέθηκε ο τρόπος να γεμίσει η πισίνα με νερό.

Μετά τις εργασίες που έγιναν το καλοκαίρι η 50άρα πισίνα του Ηρακλείου παρέμενε κλειστή καθώς δεν υπήρχαν τα χρήματα για την αγορά και τη μεταφορά του νερού που θα τη γέμιζε. Το Δ.Σ. του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων των αθλουμένων στο κολυμβητήριο του Λίντο απευθύνθηκαν στη «ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε.», η οποία δέχτηκε να επιχορηγήσει την αγορά και τη μεταφορά του νερού.

Με ανακοίνωσή του, λοιπόν Δ.Σ. του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων των αθλουμένων στο κολυμβητήριο του Λίντο ευχαριστεί τη «ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε.» και όσους συνέβαλαν στο να μεταφερθεί το νερό στην πισίνα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων των αθλουμένων στο κολυμβητήριο του «Λίντο» αισθάνεται υποχρεωμένο να ευχαριστήσει και μέσω του τύπου την διοίκηση της «ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε» και ιδιαίτερα τον πρόεδρό της κ. Ιωάννη Ξυλούρη για την βοήθεια τους προς τα παιδιά μας και το κολυμβητήριο Ηρακλείου. Επίσης τον δημοτικό σύμβουλο και μέλος του συλλόγου γονέων κ. Μηνά Καπετανάκη. Μετά από αίτημά μας η διοίκηση της «ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε» ενέκρινε επιχορήγηση για τη μεταφορά νερού με βυτιοφόρα για το γέμισμα της πισίνας του ΕΑΚΗ για την ταχύτερη επαναλειτουργία της. Τέτοιες αποφάσεις τιμούν την διοίκηση της «ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε» το ενδιαφέρον της οποίας για την πρόοδο του υγρού στίβου της πόλης μας παραμένει αμείωτο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News