Ανεβάζει επίπεδο με Θεοφιλίδη ο ΚΟΗ

Σπορ
Ανεβάζει επίπεδο με Θεοφιλίδη ο ΚΟΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστρέφει στον Όμιλο του Ηρακλείου με ένα πλούσιο βιογραφικό στο ενεργητικό του…

Με περισσότερες γνώσεις και εμπειρία και με αμείωτο το ενδιαφέρον του και την αγάπη του για την κολύμβηση επέστρεψε σαν προπονητής ο Γιώργος Θεοφιλίδης στον ΚΟΗ, αφού την περίοδο 2005-2008 είχε εργαστεί στο πλευρό του αείμνηστου Τσέτσο Γκολομεέβ.

Οι γνώσεις δεν λείπουν από τον Γιώργο Θεοφιλίδη καθώς είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στη κολύμβηση, κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην προπονητική και είναι υποψήφιος διδάκτορας ΣΕΦΑΑ στην Εργοφυσιολογία.

Δεν του λείπει και η επαγγελματική εμπειρία σαν προπονητής κολύμβησης καθώς, εκτός από τον ΚΟΗ, έχει εργαστεί σε συλλόγους της Θεσσαλονίκης, Καβάλας και Τρικάλων σε όλα τα στάδια ανάπτυξης κολυμβητών. Είναι ενεργός αθλητής κολύμβησης με τα χρώματα του ΚΟΗ στην κατηγορία βετεράνων (masters) και το καλοκαίρι του 2017 είχε προκριθεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Masters της FINA.

Έχει επίσης συμμετάσχει σε δύο Παναμερικανικά Πρωταθλήματα Κολύμβησης Masters κατά την περίοδο που βρισκόταν στις ΗΠΑ.Είναι μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Κολύμβησης καθώς και του Συνδέσμου Προπονητών Κολύμβησης Αμερικής με τις αντίστοιχες προπονητικές πιστοποιήσεις. Τέλος είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Βιοχημείας και Φυσιολογίας της Άσκησης.

Ο Γιώργος Θεοφιλίδης θα αναλάβει την αγωνιστική και την προαγωνιστική ομάδα του ΚΟΗ. Μαζί μετον καταξιωμένο Μπάμπη Μαυράκη (μικρή πισίνα και αρχάρια), αναμένεται να δώσουν νέα πνοή στο τμήμα κολύμβησης του Κολυμβητικού Ομίλου Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News