default-image

ΚΟΗ: Το Ηράκλειο σε καμαρώνει Κριστιάν Γκολομέεβ

Σπορ
ΚΟΗ: Το Ηράκλειο σε καμαρώνει Κριστιάν Γκολομέεβ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοίνωση για τον δικό του Κριστιαν Γκολομέεβ εξέδωσε ο Κολυμβητικός Όμιλος Ηρακλείου...

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΟΗ:

''Φτάσε πιο ψηλά από τα όνειρα σου...

Το motto των Κολυμβητικών Αγώνων που διοργανώνονται κάθε χρόνο στη μνήμη του Τσέτσο Γκολομεέβ ήρθε να κάνει πράξη ο γιός του Κριστιάν, με τις διακρίσεις του στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου της Γλασκόβης.

Χαρά, συγκίνηση, ενθουσιασμός. Τα συναισθήματα αυτά γεμίζουν τον ΚΟΗ και τη μεγάλη κολυμβητική οικογένεια του Ηρακλείου καθώς παρακολουθούν την εξέλιξη του Κριστιάν. Του κολυμβητή που μεγάλωσε και ανδρώθηκε μέσα στη πισίνα του Ηρακλείου, την οποία και άφησε το 2010 στα 17 του, μετά τον χαμό του πατέρα του, έχοντας όμως στις αποσκευές του τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας της κατηγορίας Εφήβων και το πάθος για διάκριση.

Από την 1η επίσημη συμμετοχή του σε κολυμβητικούς αγώνες με τα χρώματα του ΚΟΗ – σε ημερίδα στις 18/1/2004 στον Άγιο Νικόλαο – πολλά έχουν αλλάξει στη ζωή του Κριστιάν. Το ταλέντο του, η επιμονή του σε συνδυασμό με τη σωστή προπονητική καθοδήγηση τον κατατάσσουν σήμερα στους κορυφαίους σπρίντερ παγκοσμίως στο πλέον λαοφιλές και ανταγωνιστικό αγώνισμα των 50μ Ελεύθερο. Το Ηράκλειο δεν μπορεί παρά να καμαρώνει για τον κολυμβητή του, η κολυμβητική Ελλάδα δεν μπορεί παρά να περιμένει πολλά ακόμα από τον Κριστιάν Γκολομεέβ.

Το Δ.Σ του ΚΟΗ''

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News