default-image

Αργυρό η Εθνική Συγχρονισμένης με Γεωργιουδάκη και Γιαλαμά

Σπορ
Αργυρό η Εθνική Συγχρονισμένης με Γεωργιουδάκη και Γιαλαμά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στην Τελική φάση του Ελεύθερου Combo συνέχισε την προσπάθειά της Εθνική μας ομάδα Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) κολύμβησης Κορασίδων, στο Μεσογειακό Κύπελλο που διεξάγεται αυτές τις μέρες στη Σεβίλη (πρώτες οι Ισπανίδες). Επίσης, στην ΟΠΕΝ κατάταξη το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατέκτησε την τρίτη θέση, πίσω από τις Ρωσίδες και τις Ισπανίδες.

Στην αποστολή της Εθνικής μετέχουν οι αθλήτριες του ΚΟΗ Βιργινία Γεωργιουδάκη και του Ωρίωνα Κρίστη Γιαλαμά .

Προηγουμένως, είχε διεξαχθεί η προκριματική φάση στο Combo και το Ατομικό. Στο Ελεύθερο Combo, η Εθνική μας ομάδα κατετάγη στην τρίτη θέση (πρώτες οι Ισπανίδες), ενώ στην ΟΠΕΝ κατάταξη, πήρε την τέταρτη (πρώτες οι Ρωσίδες).

Όσον αφορά το Ατομικό, η Εθνική ομάδα στην προκριματική φάση κατέκτησε την τέταρτη θέση στο Ελεύθερο (πρώτη η Ισπανία) και την πέμπτη θέση στην ΟΠΕΝ κατηγορία (πρώτη η Ρωσία).

Την Εθνική μας ομάδα αποτελούσαν οι: Κων/να Αγγελοπούλου, Ελένη Δεληγιάννη, Βάγια – Ελένη Σταυρούλα, Ελένη Φραγκάκη, Βιργινία Γεωργιουδάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Πηνελόπη Καραμέσιου, Ανδριάννα Μισίκεβιτς, Αθηνά Αλατζά, Κατερίνα Μπέκου (αναπληρωματικές Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Θωμαϊς Θεοδωρίδου).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News