Κολύμβηση

Επιτυχίες και πρώτο μετάλλιο για τον Ωκεανό!

Με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 500 αθλητών πραγματοποιήθηκαν στο κολυμβητήριο Χανίων το σαββατοκύριακο 10-11 Μαρτίου οι χειμερινοί αγώνες 9-12 ετών Περιφέρειας Κρήτης-Ρόδου.

Το κολυμβητικό σωματείο του Ηρακλείου "Ωκεανός" συμμετείχε στους αγώνες που έγιναν το περασμένο σαββατοκύριακο στα Χανιά

Το κολυμβητικό σωματείο του Ωκεανού επέστρεψε στο Ηράκλειο με πολλά χαμόγελα, ενώ μαζί ήρθε και το πρώτο μετάλλιο της ομάδας από τον Βάκουλη Χάρη ο οποίος κατέκτησε την 3η θέση στα 200μ ελεύθερο (αγόρια 10 ετών).

Όλα τα παιδιά της αποστολής έκαναν ατομικά ρεκόρ και κατάφεραν μόλις στη 2η χρονιά συμμετοχής τους στους αγώνες να κατακτήσουν 28 θέσεις μέσα στις 8άδες!

Αναλυτικά οι 21 αθλητές του Ωκεανού που πήραν μέρος είναι: Αγγελάκης Τζώρτζης, Παρθενάκη Μαρία, Κομοντάκη Αγγελική, Βάκουλη Μαριάνα, Τιτάκη Αμαλία, Πατούνας Γεράσιμος, Βεληβασάκη Ιωάννα, Πλατή Καλλιόπη, Ανδρικάκη Νίκη, Ανδρικάκη Σοφία, Καλαϊτζάκης Γιάννης, Βάκουλης Χάρης, Λουράκης Αντώνης, Πιταροκοίλης Δημήτρης, Φυσαράκης Γιάννης, Ρέππα Ειρήνη, Νύκταρη Νίκη, Πατούνας Αλέξανδρος, Στρατάκης Μπάμπης, Φλουρή Χρύσα και Πιταροκοίλη Αφροδίτη.

Η διοίκηση του Ωκεανού εκφράζει τα συγχαρητήριά της σε όλα τα παιδιά για την αγωνιστικότητα και το ήθος τους μέσα και έξω από την πισίνα και ευχαριστεί όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους στην ομάδα! Τέλος ευχαριστεί τους προπονητές της προαγωνιστικής ομάδας Αντώνη Παπαγρηγορίου, Θέμη Πατεράκη και τους βοηθούς-συνοδούς Έλενα Πασπαλάκη και Κατερίνα Σεληνιωτάκη, όπου είχαν ενεργό ρόλο σε όλη αυτή την προσπάθεια…

Σχόλια