«Χάλκινα» τα κορίτσια του ΚΟΗ

Σπορ
«Χάλκινα» τα κορίτσια του ΚΟΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η 3η θέση ήρθε στο Ομαδικό, ενώ στο τεχνικό μέρος τα κορίτσια ήταν δεύτερα  

Πολύ καλή παρουσία είχαν οι αθλήτριες του ΚΟΗ στους χειμερινούς αγώνες καλλιτεχνικής κολύμβησης κορασίδων Β’, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν το σαββατοκύριακο στον Πειραιά.

Τα κορίτσια του ηρακλειώτικου σωματείου κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο Ομαδικό και τη 2η θέση στη γενική βαθμολογία στο τεχνικό μέρος.

Οι Χάλκινες αθλήτριες είναι εξής:

  1. Σκευάκη Μελίνα
  2. Βαγκέ Μαρίνα
  3. Κουτράκη Αρτεμης
  4. Ξημέρη Αρτεμις
  5. Κατσουνάκη Εβελίνα
  6. Κώτη Κατερίνα
  7. Ρουβάκη Ελένη
  8. Κουτράκη Ελένη
  9. Κώτη Ναυσικά – Ιοκάστη (αναπληρωματική)
  10. Βαρδιαμπαση Ευα (αναπληρωματική )

Οι αθλήτριες του Κολυμβητικού Ομίλου Ηρακλείου άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον καθώς ήταν από τις μικρότερες ηλικιακά.

Στο αγώνισμα του ντουέτο ο ΚΟΗ είχε τριπλή εκπροσώπηση. Το πρώτο ντουέτο κατέλαβε τη 15η θέση με τις αθλήτριες Βαγκέ Μαρίνα και Σκευάκη Μελίνα. Το δεύτερο ντουέτο κατέκτησε την  18η θέση με  τις αθλήτριες Κουτράκη Ελένη και Κώτη Ναυσικά Ιοκάστη, ενώ το τρίτο ντουέτο κατέκτησε την 23η θέση με τις Βαρδιάμπαση Εύα και Κώτη Αναστασία.

Τα αποτελέσματα των αθλητριών του ΚΟΗ στην ημερίδα Αστεριών: Στο 6ο αστέρι η Αρμάου Ελένη-Μαρία κατέκτησε την 4η θέση και η Κάββαλου Ειρήνη την 7η. Στο 7ο Αστέρι η  Αρμάου Μαρία- Ελένη κατέκτησε την 1η θέση και η Κάββαλου Ειρήνη τη 10η θέση.

Το Δ.Σ του ΚΟΗ συγχαίρει τις μικρές αθλήτριες και τις προπονήτριες τους Μαμιαούρι Λέλα και Λιαδάκη Πέλα. Επίσης ευχαριστεί το Ν.Ο. Ρεθύμνου για την παροχή φιλοξενίας με την παραχώρηση της πισίνας καθ’ όλη την διάρκεια της προετοιμασίας και το ΚΤΕΛ Ηρακλείου–Χανίων για την μεταφορά των αθλητριών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News