Τρίτη στην Ελλάδα η Μαρία-Ελένη Ανδριαδάκη!

Σπορ
Τρίτη στην Ελλάδα η Μαρία-Ελένη Ανδριαδάκη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η σημαντικότερη επιτυχία της ήταν η ανάδειξή της σε 3η στην Ελλάδα, παίρνοντας χάλκινο μετάλλιο στα 200μ. πρόσθιο, με χρόνο 2:39.67

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Ηρακλειώτισσα κολυμβήτρια Μαρία-Ελένη Ανδριαδάκη, η οποία πήρε μέρος στο πρόσφατο Πανελλήνιο χειμερινό πρωτάθλημα κολύμβησης ανδρών-γυναικών στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Η Μαρία-Ελένη Ανδριαδάκη αγωνίστηκε με τα χρώματα του Εθνικού Πειραιώς, δίπλα σε κορυφαία ονόματα της ελληνικής κολύμβησης.

Η σημαντικότερη επιτυχία της ήταν η ανάδειξή της σε 3η στην Ελλάδα, παίρνοντας χάλκινο μετάλλιο στα 200μ. πρόσθιο, με χρόνο 2:39.67. Επίσης, στη σκυτάλη 4Χ100 Μικτή Ομαδική κατέλαβε την 3η θέση με την ομάδα του Εθνικού Πειραιώς, μαζί με τις συναθλήτριές της Κρίστελ Βουρνά, Μαργέτη Παναγιώτα και Αγριγιάννη Μαρία. Τέλος στα 200μ. Μικτή Ατομική τερμάτισε στην 6η θέση με χρόνο 2:27.00

Η Μαρία Ελένη Ανδριαδάκη συνεχίζει την σκληρή δουλειά με υψηλούς στόχους για το μέλλον, με τη στήριξη της οικογένειάς της. Άλλωστε το... μήλο έχει πέσει κάτω από τη μηλιά, αφού είναι κόρη του Χριστόφορου Ανδριαδάκη, γνωστού από το πέρασμά του από τα ελληνικά γήπεδα και νυν προπονητή ποδοσφαίρου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News