Ανέβηκαν στο βάθρο τα κορίτσια του Ωρίωνα

Σπορ
Ανέβηκαν στο βάθρο τα κορίτσια του Ωρίωνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χρυσό στις φιγούρες η Ταραζά και χάλκινο το ντουέτο

Ξεχωριστή παρουσία είχαν οι μικρές αθλήτριες του Ωρίωνα στο Χειμερινό πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης που έγινε στην Αθήνα το περασμένο Σαββατοκύριακο αφού κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο. Την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα των φιγούρων κατέκτησε η αθλήτρια Γλυκερία Ταραζα με 68.549 βαθμούς. Η νεαρή αθλήτρια του Ωρίωνα κυριάρχησε στο παραπάνω αγώνισμα, με διαφορά, έναντι 211 κοριτσιών που συμμετείχαν!

Την τρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του ντουέτο κατέκτησαν επίσης οι αθλήτριες της ομάδας Σοφία Σφακιανάκη, Γλυκερία Ταραζα και Εύη Κεφαλούκου με 64.297 βαθμούς μεταξύ 28 ζευγαριών που αγωνίστηκαν. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε τεχνικό επίπεδο (βαθμολογία φιγούρων) οι παραπάνω αθλήτριες προκρίθηκαν, έναντι όλων, με την υψηλότερη βαθμολογία για τον τελικό του αγωνίσματος.

Την 6η θέση μεταξύ 17 ομάδων κατέκτησε στον τελικό το ομαδικό του Ωρίωνα με τις αθλήτριες Αλίκη Κεφαλογιαννη, Γλυκερία Ταραζα, Σοφία Σφακιανάκη, Εύη Κεφαλούκου, Αναστασία Φανουράκη, Νεφέλη Ρυσσάκη, Ειρήνη Καλλέργη, Εύα Κοβατζή και με αναπληρωματικές Ελένη Φανουράκη και Σταυρούλα Ορφανού.

Εξαιρετική ήταν η παρουσία και των δεκατεσσάρων κοριτσιών του Ωρίωνα που έλαβαν μέρος στο Χειμερινό πρωτάθλημα της Αθήνας. Αναλυτικότερα την 18η θέση στο ντουέτο κατέκτησαν οι αθλήτριες Αλίκη Κεφαλογιάννη, Ευαγγελία Κοβατζή και Νεφέλη Ρυσσάκη. Την 25η θέση στο ίδιο αγώνισμα κατέκτησαν οι αθλήτριες Κατερίνα Δακανάλη και Ορφανού Σταυρούλα. Επίσης με το νούμερο 0 στο ντουέτο αγωνίστηκαν οι Ελένη Νικολουδάκη, Μαρίζα Καπετανάκη και Πελαγία Νικολουδάκη.

Η διοίκηση του Ωρίωνα συγχαίρει τις αθλήτριες της ομάδας για την επιτυχία τους αυτή όπως επίσης και τις προπονήτριες τους Ελεάννα Ασκοξυλάκη και Κλεοπάτρα Αγγελίδου και τους εύχεται ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες για το μέλλον!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News