Κολύμβηση

Νέο πανελλήνιο ρεκόρ στα 50μ. πεταλούδα από την Άννα Ντουντουνάκη

Η Χανιώτισσα κολυμβήτρια ήταν εντυπωσιακή στους χειμερινούς αγώνες

Όριο για το Πανευρωπαϊκό νέων έπιασε ο Παναγιώτης Μπολάνος

Κάτοχος του νέου πανελλήνιου ρεκόρ στα 50μ. πεταλούδας γυναικών είναι από σήμερα η Άννα Ντουντουνάκη.

 

Η Χανιώτισσα κολυμβήτρια του ΠΑΟΚ ήταν εντυπωσιακή στους χειμερινούς αγώνες ανδρών-γυναικών που διεξάγονται στο ΟΑΚΑ σημειώνοντας νέο πανελλήνιο ρεκόρ στα 50μ. πεταλούδα με χρόνο 00:26.38.

 

Η σημερινή μέρα επεφύλαξε και ένα όριο για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων/Νεανίδων, το οποίο πέτυχε ο Παναγιώτης Μπολάνος του Ολυμπιακού με επίδοση 02.02.20 στον τελικό των 200μ. ύπτιο ανδρών.

 

Τέλος, μια αρκετά καλή επίδοση σημειώθηκε και από την κολυμβήτρια Φωτεινή Μέτσιου της ΑΕ Χαϊδαρίου, που στον τελικό των 400μ. μικτής ατομικής γυναικών στην κατηγορία Νεανίδων κατέγραψε χρόνο 04.55.30.

 

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων, η Άννα Ντουντουνάκη σημείωσε: "Η αλήθεια είναι ότι πέρυσι δεν πήγε πολύ καλά η χρονιά και για αυτό φέτος ήθελα πολύ να γίνει κάτι ωραίο και είχαμε δουλέψει καλά από την αρχή της σεζόν. Αισθανόμουν καλά για αυτούς τους αγώνες, είχα προετοιμαστεί και προφανώς θέλω να πιάσω και το όριο για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Από το πρωί έκανα μια δυνατή κούρσα, οπότε ήθελα πολύ να κάνω το ρεκόρ είναι η αλήθεια και χαίρομαι που μου βγήκε. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον Τάσο Καράμπελα τον προπονητή μου και τον γυμναστή Λάζαρο Αβίντογλου καθώς ήταν πολύ καθοριστικοί στο επίτευγμα αυτό".

 

Οι αγώνες ολοκληρώνονται αύριο (25/2), με τους τελευταίους προκριματικούς (09.00) και τους τελικούς (16.00).

Σχόλια