Μετάλλια για τις αθλήτριες του ΚΟΗ, του Ωρίωνα και του ΝΟΧ

Σπορ
Μετάλλια για τις αθλήτριες του ΚΟΗ, του Ωρίωνα και του ΝΟΧ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην ελίτ της καλλιτεχνικής (συγχρονισμένης) κολύμβησης παραμένουν οι αθλήτριες της Κρήτης, οι οποίες διακρίθηκαν στους Χειμερινούς Αγώνες Κορασίδων Α που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο σαββατοκύριακο στο κολυμβητήριο της Ν. Σμύρνης.

Ο Κολυμβητικός Όμιλος Ηρακλείου πανηγύρισε το ασημένιο μετάλλιο με τη Βιργινία Γεωργιουδάκη στις φιγούρες και το ασημένιο στο ντουέτο με τις Γεωργιουδάκη και Ιωάννα Μιχελουδάκη (αναπληρωματική η Πηρουνάκη Ευτυχία).

Από εκεί και πέρα, ο ΚΟΗ ήταν 4ος στο Ομαδικό με τις Γεωργιουδάκη Βιργινία, Μιχελουδάκη Ιωάννα, Πηρουνάκη Έφη, Βαγκέ Μαρία, Χατζέα Ζαφείρα και Χατζέα Κωνσταντίνα.

Επίσης, στο 7ο ΑΣΤΕΡΙ, η Γεωργιουδάκη πήρε τη 2η θέση και η Μακράκη Χάρις την 7η σε 29 αθλήτριες που συμμετείχαν.

Τα κορίτσια του ΚΟΗ παρέμειναν στην Αθήνα προκειμένου να πάρουν μέρος στο καμπ προετοιμασίας της Εθνικής για τους Μεσογειακούς Αγώνες, που θα γίνουν το καλοκαίρι στην Ισπανία.

Το Δ.Σ. του ΚΟΗ συγχαίρει τις αθλήτριες και τις προπονήτριές τους, Λέλα Μαμιαούρι και Πέλα Λιαδάκη, για τις νέες επιτυχίες τους.

Τρίτη η Γιαλαμά

Πολύ καλή παρουσία, όμως, είχαν και οι αθλήτριες του Ωρίωνα στο 1ο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης για το 2018. Πιο συγκεκριμένα, κατέκτησε την 5η θέση στο Ομαδικό (μεταξύ 15 προγραμμάτων) με τις αθλήτριες Κρύστη Γιαλαμά, Δέσποινα Ταμπακάκη, Ματίνα Κανάκη, Κάλλη Παπαστεφανάκη, Μαρία Πουλινάκη, Ειρήνη Κοπανιστού, Μελίνα Βαγιωνάκη, Κάλλια Κατσαπρακάκη, Ροδόλφα Οικονομάκη, Εύα Αλεξάκη και Λυδία Παρασύρη. Επίσης, 7ες ήταν στο ντουέτο (έναντι 25 προγραμμάτων) οι Κρύστη Γιαλαμά, Κάλλη Παπαστεφανάκη και Ματίνα Κανάκη, ενώ την 3η θέση κατέκτησε η Κρύστη Γιαλαμά στις φιγούρες μεταξύ 171 αθλητριών.

Τα κορίτσια του Ωρίωνα παρέμειναν στην Αθήνα για να συμμετάσχουν στην προετοιμασία της Εθνικής ενόψει του Μεσογειακού Πρωταθλήματος, που θα γίνει τον Ιούλιο στην Ισπανία.

Η διοίκηση του Ωρίωνα συγχαίρει τις αθλήτριες και τις προπονήτριες της ομάδας Ασκοξυλάκη Ελεάννα και Αγγελίδου Κλεοπάτρα για την επιτυχία τους αυτή.

Τρίτο το ομαδικό του ΝΟΧ

Εξαιρετική παρουσία είχαν από την πλευρά τους και οι αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, αποδεικνύοντας το υψηλό επίπεδό τους. Οι Χανιώτισσες παρουσίασαν ένα σπουδαίο πρόγραμμα στο Ομαδικό και κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο με βαθμολογία 68,8916, ενώ είχαν και 2η ομάδα στο ίδιο αγώνισμα, η οποία ήταν 12η. Από εκεί και πέρα, την 5η θέση κατέκτησαν στο ντουέτο οι Αθηνά Αλατζά-Στυλιανή Τζιτζικαλάκη (αναπλ. Ιφιγένεια Κρομμυδάκη) και την 8η οι Κατερίνα Βομβολάκη-Αναστασία Τζουβαδάκη (αναπλ. Νεφέλη Χατζησωτηράκη).

Στις Φιγούρες, την καλύτερη θέση για το ΝΟΧ κατέκτησε η Αθηνά Αλατζά, που ήταν 9η.

Την 3η θέση στο Ομαδικό κατέκτησαν οι Αθηνά Αλατζά, Κατερίνα Βομβολάκη, Ελπίδα Κρασάκη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Γαρυφαλιάνα Νίκου, Στυλιανή Τζιτζικαλάκη, Αναστασία Τζουβαδάκη και Νεφέλη Χατζησωτηράκη (αναπλ. Ειρήνη Δουλαβέρη, Βάια Λουράκη) με 68,8916 β.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News