default-image

Κατέστρεψαν εξοπλισμό κολυμβητηρίου λίγο πριν τους αγώνες

Κρήτη
Κατέστρεψαν εξοπλισμό κολυμβητηρίου λίγο πριν τους αγώνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πριν προλάβουν να τα επισκευάσουν, καταστράφηκαν .Και σίγουρα όχι από μόνα τους . Δεν  έχει προηγούμενο αυτό που έγινε στο ανοιχτό κολυμβητήριο του Λίντο και ειδικότερα μέσα στον χώρο των αποδυτηρίων.

Η διεύθυνση προχώρησε σε επισκευή όλων των ντουζ στα αποδυτήρια και στις τουαλέτες και  λίγες ώρες αργότερα η εικόνα που αντίκρυσαν , οι υπεύθυνοι τους προκάλεσε θλίψη αλλά και οργή. Ένα από τα ντουζ έκανε φτερά ενώ καζανάκι έσπασε . Και όλα αυτά ενώ το κολυμβητήριο φιλοξενεί το Σαββατοκύριακο αγώνες ανοικτής κατηγορίας  προς τιμήν του προπονητή Τσέτσου Γκολομεεβ.

"Ξεβιδώσανε το ντουζ και το πήρανε . Μάλλον τους έλειπαν 12 ευρώ . Τι να πω. Ίσως αρχίσουμε να τα σεβόμαστε όταν θα πηγαίνουμε για μπάνιο σπίτι μετά την προπόνηση," τονίζει με έμφαση ο διευθυντής του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου , Κώστας Σακαράκης ,στο οποίο και υπάγεται η ανοιχτή πισίνα.

Να σημειωθεί ότι το περιστατικό σημειώθηκε εν ώρα λειτουργίας ,απογευματινές ώρες ,τότε δηλαδή που κολυμπούν  αθλητές όλων των ηλικιών αλλά και το κοινό, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που το κολυμβητήριο πέφτει θύμα επιτηδείων .

"Νιώθω ντροπή, δεν είναι θέμα το πόσο δώσαμε αλλά είναι ντροπή να καταστρέφουμε με τον τρόπο αυτό περιουσία που δεν ανήκει σε εμάς. Το κολυμβητήριο είναι δημόσια περιούσια και όχι ιδιωτική," επισημαίνει ο κ. Σακαράκης και προσθέτει, "το βράδυ κλειδώνουν τα αποδυτήρια, αυτό έγινε νωρίτερα το απόγευμα και είμαι σίγουρος ότι το έκαναν επίτηδες".

Κολυμβητικοί αγώνες ανοικτής κατηγορίας

Ο Κολυμβητικός Όμιλος Ηρακλείου διοργανώνει για 4η συνεχόμενη χρονιά τους Κολυμβητικούς αγώνες ανοικτής κατηγορίας «ΤΣΕΤΣΟ ΓΚΟΛΟΜΕΕΒ» στη μνήμη του επί σειρά ετών προπονητή του Τσέτσο Γκολομεέβ, του μεγάλου κολυμβητή, και δασκάλου του αθλήματος.Οι αγώνες τελούν υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, την στήριξη του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ) και θα διεξαχθούν στο κολυμβητήριο Ηρακλείου Σάββατο και Κυριακή.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News