default-image

Προκρίθηκαν στον τελικό Χρήστου και Σαμιλίδης

Σπορ
Προκρίθηκαν στον τελικό Χρήστου και Σαμιλίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο προκρίσεις σε τελικούς και καλές εμφανίσεις ήταν ο απολογισμός των Ελλήνων κολυμβητών στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κολύμβησης που διεξάγεται στο Λονδίνο. Ο Απόστολος Χρήστου στα 100μ. ύπτιο κατάφερε να προκριθεί στον τελικό πραγματοποιώντας πολύ καλό χρόνο με 53.36, που είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στην Ελλάδα στο αγώνισμα, πίσω από το 53.03 του Άρη Γρηγοριάδη.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη επίδοση ήταν η καλύτερη από τους δύο ημιτελικούς και αυτό τον καθιστά φαβορί για μετάλλιο στον τελικό της Τρίτης.

Στον τελικό των 100 μέτρων πρόσθιο εξασφάλισε και ο Παναγιώτης Σαμιλίδης. Ο Έλληνας πρωταθλητής σημείωσε χρόνο 1.00.59 στα ημιτελικά του αγωνίσματος, επίδοση που αποτελεί τη δεύτερη καλύτερη δική του και την τρίτη κορυφαία όλων των εποχών στην Ελλάδα.

Όσον αφορά στους Κρήτες κολυμβητές, η Άννα Ντουντουνάκη, σημείωσε την τέταρτη καλύτερη επίδοση της καριέρας της στα 50 μέτρα πεταλούδα. Η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια τερμάτισε στην όγδοη θέση της πρώτης ημιτελικής σειράς και συνολικά στη 16η με 26.75.

Όσον αφορά τον Κρίστιαν Γκολομέεφ, δεν πιέστηκε και τερμάτισε έβδομος στα ημιτελικά των 50 μέτρων πεταλούδα με χρόνο 24.02, που του έδωσε τη 14η θέση στο σύνολο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News