default-image

Επίθεση Αγάπης στη Μαίρη Μηναδάκη! (video)

Σπορ
Επίθεση Αγάπης στη Μαίρη Μηναδάκη! (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέντε  προπονητές διαφορετικών συλλόγων του  κολυμβητηρίου Ηρακλείου (Δέσποινα Σταυρουλάκη - Βάνα Μπακούση - Γιάννης Δημόπουλος - Χάρης Ζουράρης - Αγαπητός Μηναδάκης), μιλούν για την παράγοντα κολύμβησης Μαίρη Μηναδάκη, που έζησαν μαζί της και ως αθλητές-τριες επιδόσεων!

Η πιο σπουδαία ανταμοιβή που μπορεί να συμβεί, σε έναν άνθρωπο για την προσφορά του, είναι η αναγνώριση από τους ίδιους τους συνεργάτες του. Ακόμη περισσότερο όταν προέρχεται και από πρόσωπα φορέων που λειτουργούν ανταγωνιστικά στον φορέα που ο ίδιος υπηρετεί, στον ίδιο χώρο! Η ύψιστη τιμή ήταν ολόκληρη για την πολύπειρη παράγοντα κολύμβησης Μαίρη Μηναδάκη (Έφορος κολύμβησης στα «Δελφίνια» και μέλος της ΠΕΚΥΚ-Ρ), όταν στο τέλος της τηλεοπτικής εκπομπής «Μικτή Ζώνη», οι άλλοι άρχισαν να μιλούν για εκείνη!

Στο βίντεο που ακολουθεί, θα εκπλαγείτε από την αναγνώριση , την ευγνωμοσύνη και την αγάπη με την οποία εκφράσθηκαν οι πέντε προπονητές κολύμβησης, που είχαν ζήσει μαζί της στην πισίνα από τον καιρό που μεγαλουργούσαν ως κολυμβητές και κολυμβήτριες στους συλλόγους του Ηρακλείου.

Ότι πιο ανθρώπινο, συγκινητικό και διδακτικό συνάμα, βγήκε από την πηγαία από μέσα τους, φτάνοντας στην αποθέωση μιας γυναίκας που «είναι η ζωντανή ιστορία της πισίνας του Ηρακλείου», κυρίως από δύο γυναίκες προπονήτριες  και πρώην πρωταθλήτριες, την Δέσποινα Σταυρουλάκη (Προπονήτρια ΝΟΗ) και την Βάνα Μπακούση(προπονήτρια Ωρίωνα), , που άνοιξαν την καρδιά τους «Είναι κοντά μας από τον καιρό που ήμασταν αθλήτριες, παρά το γεγονός εκείνη ήταν στον ΚΟΗ και εμείς στον ΝΟΗ ή στον ΕΓΟΗ…» είπε η Βάνα Μπακούση , ενώ η Δέσποινα Σταυρουλάκη εκμυστηρεύθηκε ότι «ένοιωθα από τότε ότι η Μαίρη Μηναδάκη με αγαπάει και με θαύμαζε ως αθλήτρια»!

Στο ίδιο μήκος κύματος, όπως θα διαπιστώσετε στο βίντεο και οι άλλοι προπονητές που ως κολυμβητές ξεκίνησαν την ιστορία του κολυμβητηρίου στο Ηράκλειο!

Ο προπονητής του ΕΓΟΗ Γιάννης Δημόπουλος εξήρε την προσφορά της «Είναι η πιο παλιά παράγοντας στην πισίνα και αυτό που μας δένει είναι η αγάπη και η αγάπη της για την κολύμβηση». Ο προπονητής του ΟΦΗ Χάρης Ζουράρης, στο ίδιο μήκος κύματος τόνισε: «Είναι η ιστορία της κολύμβησης και της πισίνας του Ηρακλείου»!

Όσο για τον γιο της Αγαπητό Μηναδάκη, που είναι προπονητής στα «Δελφίνια», άκουγε και ζούσε τη στιγμή απόδοσης ευσήμων προς την μητέρα του από τους συναδέλφους του με καμάρι και υπερηφάνεια.

-«Μάνα…», ήταν η λέξη που βγήκε από τα χείλη του!

Δείτε και απολαύστε τη στιγμή και θυμηθείτε τον τίτλο «Ήταν (είναι) όλοι τους παιδιά μου»!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News