default-image

Με 25 αθλητές η ημερίδα επίλεκτων κολυμβητών

Σπορ
Με 25 αθλητές η ημερίδα επίλεκτων κολυμβητών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τη συμμετοχή 25 αθλητών-τριών πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο Ρέθυμνο προπονητικό καμπ των επίλεκτων κολυμβητών Κρήτης.

Την επιλογή των κολυμβητών-τριών έκανε η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΚΟΕ) με τους προπονητές τους Δημόπουλο Γιάννη, Κατσιλιάνο Στέφανο, Μηναδάκη Αγαπητό, Μπακούση Βάνα, Κουμουρίδου Ράνια, Φίλικα Κώστα, Γαρίνη Φανή, Δραμιτινό Μανόλη και με συντονιστή τον περιφερειακό προπονητή κολύμβησης Κρήτης κ. Παπαδάκι Βαγγέλη.

Η προπόνηση έγινε σε δυο προπονητικές μονάδες πρωί και απόγευμα και θεωρήθηκε απόλυτα επιτυχής. Η επόμενη συνάντηση είναι στις 19 Μαρτίου στον Αγ. Νικόλαο. Θα ακολουθήσουν τέτοιες συναντήσεις, στις πόλεις της Κρήτης μέχρι τέλος Μαΐου του 2016 και το πρόγραμμα θα συνεχιστεί την επόμενη χρονιά.

Η συνάντηση των επίλεκτων κολυμβητών έγινε στα πλαίσια του εθνικού προγράμματος κολύμβησης που έχει εξαγγείλει η κολυμβητική ομοσπονδία, με στόχο την ανάδειξη νέων ταλαντούχων αθλητών, όπως είχε κάνει και παλιότερα με παρόμοιο πρόγραμμα, με στόχο να στελεχώσει όσο καλύτερα γίνεται τις εθνικές ομάδες της χώρας, εν όψη των μεγάλων αγώνων που ακολουθούν στα επόμενα χρόνια.

Να σημειωθεί ότι οι προπονητές συμμετέχουν εθελοντικά καθώς η ΚΟΕ δεν μπορεί να καλύψει τα έξοδά τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News