default-image

Δέκα συμμετοχές στη Θαλασσόνιο διαδρομή Ντία-Καρτερός

Κρήτη
Δέκα συμμετοχές στη Θαλασσόνιο διαδρομή Ντία-Καρτερός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στις 7:45 η εκκίνηση του Κολυμβητικού Μαραθωνίου (Θαλασσόνιου)-Κλάδειος Διαδρομή Νήσος Ντία-Καρτερός Ηρακλείου, συνολικής διαδρομής έξι ναυτικών μιλίων (11 χιλιομέτρων περίπου).

Οι 10 συμμετέχοντες ξεκίνησαν από τον όρμο Παναγιάς της Ντίας και τερματίζουν στην παραλία μπροστά από το ξενοδοχείο "Μinoa Palace" στον Καρτερό.

Ο προβλεπόμενος χρόνος της διαδρομής υπολογίζεται στις 3½ έως 5½ ώρες.

«Η προσπάθεια αυτή», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Οργανωτική Επιτροπή του Κολυμβητικού Μαραθωνίου (Θαλασσόνιου)-Κλάδειος Διαδρομή Νήσος Ντία-Καρτερός Ηρακλείου, «αποτελεί συνέχεια της θαλασσινής παράδοσης των προγόνων μας, στα πλαίσια του "ευ αγωνίζεσθαι" και "νους υγιής εν σώματι υγιή".

Παράλληλα εκπέμπει μηνύματα για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος και ιδιαίτερα για την ειρηνική συμβίωση των λαών του κόσμου».

Οι συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες (που με την παρουσία τους και μόνο δείχνουν το απαράμιλλο ψυχικό σθένος και τη δύναμη της ακαταμάχητης θέλησής τους), θα λάβουν αναμνηστικά τιμητικά διπλώματα, μετάλλια και κύπελλα σε ειδική τιμητική εκδήλωση που πρόκειται να καθοριστεί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News