default-image

Συνέλαβαν τον Φελπς

Σπορ
Συνέλαβαν τον Φελπς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπελάδες για τον Μάικλ Φελπς. Ο Αμερικανός κολυμβητής, που έχει κατακτήσει 18 χρυσά μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες, συνελήφθη να οδηγεί στη Βαλτιμόρη υπό την επήρεια αλκοόλ και με υπερβολική ταχύτητα.

Ο 29χρονος μεγάλος αθλητής κίνηση την υποψία των αρχών όταν εθεάθη να οδηγεί πολύ γρήγορα και να περνά διπλή λωρίδα κυκλοφορίας. Τον σταμάτησαν, διαπιστώθηκε πως οδηγούσε με 84 μίλια την ώρα σε περιοχή με ανώτερο όριο τα 45 μίλια την ώρα, ενώ σε αλκοτέστ που του έγινε διαπιστώθηκε πως είχε καταναλώσει υπερβολική ποσότητα αλκοόλ, σχεδόν διπλάσια από το επιτρεπόμενο. Μάλιστα αναφέρεται πως απέτυχε στα τεστ νηφαλιότητας, αλλά ήταν συνεργάσιμος με τις αρχές.

Λίγη ώρα αφότου αφέθηκε ελεύθερος, ο Φελπς απολογήθηκε δημόσια. «Νωρίτερα το πρωί της Τρίτης, συνελήφθη για παραβάσεις της τροχαίας. Αντιλαμβάνομαι τη σοβαρότητα των πράξεών μου και αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη. Ξέρω πως αυτά τα λόγια μπορεί να μη σημαίνουν τίποτα αυτή την ώρα, αλλά ειλικρινά ζητώ συγγνώμη από όσους απογοήτευσα», ανέφερε ο Φελπς.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Φελπς συλλαμβάνεται για τον ίδιο λόγο. Το 2004, σε ηλικία 19 ετών, είχε επίσης συλληφθεί για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και είχε τιμωρηθεί με 18μηνή ποινή ανασταλτικού χαρακτήρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News