default-image

Πέντε μετάλλια για τη Συγχρονισμένη Κολύμβηση στο Μεσογειακό Κύπελλο

Σπορ
Πέντε μετάλλια για τη Συγχρονισμένη Κολύμβηση στο Μεσογειακό Κύπελλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με πέντε συνολικά μετάλλια ολοκλήρωσε η εθνική ομάδα Συγχρονισμένης Κολύμβησης την παρουσία της στο Μεσογειακό Κύπελλο (Comen Cup) που ολοκληρώθηκε στο νέο κλειστό κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης.

Μπροστά σε 2.000 και πλέον θεατές το ομαδικό κατάκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατάταξη Comen. Για την εθνική ομάδα αγωνίστηκαν οι: : Μαρία - Ελένη Αρμάου του ΚΟΗ , Ιφιγένεια Δίπλα, Βασιλική Κοφίδη, Ελένη Κόντη, Μαρία Παπαδοκωνσταντακάκη, Άννα - Μαρία Ταξοπούλου, Δέσποινα Δεδούση, Δήμητρα Τσιαντή.

Αναπληρωματικές οι: Μαρία - Αμαλία Αθανασοπούλου, Ξανθή Μέλλου, Όλγα Παπασαράντη, Ιλιάνα Καμπούτση.

Στο βάθρο στο σόλο η Ταξοπούλου

Νωρίτερα η Αννα-Μαρίαα Ταξοπούλου, το πρωί της Κυριακής (7/9) κατάφερα να διακριθεί στο σόλο και να ανέβει στο βάθρο. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην κατάταξη του Μεσογειακού Κυπέλλου στην Comen και το χάλκινο στην Οπεν, ανεβάζοντας τη συγκομιδή μεταλλίων στα τέσσερα για την Ελλάδα.

Η πρώτη 6άδα του τελικού στο σόλο: Καλίνινα (Ρωσία) 160,9159, Ετσεβερία (Ισπανία) 153,9818, Ταξοπούλου (Ελλάδα) 152,3447, Πρατ (Καναδάς) 152,1826, Πίκολι (Ιταλία) 150,4151, Λούου (ΗΠΑ) 148,7281.

Η πρώτη στη γενική με 4 στα 4 χρυσά συνολικά, η Ρωσία και στην αντίστοιχη κατάταξη του Μεσογειακού Κυπέλλου η Ισπανία που επίσης είχε το απόλυτο νικών. Η 3άδα στο Μεσογειακό συμπληρώθηκε από την Ιταλία (2η) που ήταν και 3η στη γενική κατάταξη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News