default-image

Εντυωσιακή παρουσία οι "Αργοναύτες"

Σπορ
Εντυωσιακή παρουσία οι "Αργοναύτες"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές του Κολυμβητικού Ομίλου «Αργοναύτες» στο χειμερινό παγκρήτιο πρωτάθλημα προαγωνιστικών κατηγοριών κολύμβησης, που έγινε στο κολυμβητήριο Ηρακλείου το περασμένο σαββατοκύριακο.

Οι «Αργοναύτες» απέδειξαν ότι, αν και απαρτίζονται από νέους κολυμβητές-τριες, μέσα από αντίξοες συνθήκες συνεχίζουν να δουλεύουν για τέταρτη συνεχή χρονιά και βγήκαν πρωταγωνιστές, κατακτώντας 36 μετάλλια, εκ των οποίων τα 20 χρυσά. Και το πιο σημαντικό, παρουσιάζοντας στην πλειοψηφία υψηλό τεχνικό επίπεδο.

Χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι: Φίλικας Κων/νος (200 ΜΟ και 200 ελ.), Περάκης Εμμ. (50 πρ. και 100 πρ.), Γιαουρτά Ιωάννα (200 ΜΟ και 200 ελ.), Μυλωνάκης Στέφανος (50 υπ. Και 100 υπ.), Παξιμαδάκης Αλεξ. (100 ελ., 400 ελ. και 50 πρ.), Ζεϊμπεκάκη Ελένη (100 ελ., 50 πετ., 400 ελ.). Πετράκης Νικ. (50 πετ.), Φίλικας Μαρίνος (100 υπ. και 200 υπ.), Ζεϊμπεκάκη Μαρία (50 ελ. Και 200 ΜΟ), όπως και στα 4x100 ελ. τα αγόρια Φίλικας, Περάκης, Μυλωνάκης και Μάτσας.

Στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος αναφέρει: «Η αγάπη και το μεράκι μας για την κολύμβηση, η αμέριστη συμπαράσταση των γονιών και η άψογη συνεργασία των προπονητών του ομίλου μας μάς δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουμε να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι. Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές-τριες για τις διακρίσεις τους και στην προπονήτρια του προαγωνιστικού τμήματος, Σταυρουλάκη Δέσποινα. Το μέλλον ανήκει σίγουρα στους ταλαντούχους αθλητές μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News