default-image

Εκτός δεκάδας ο Γιαννιώτης, 9η η Αραούζου

Σπορ
Εκτός δεκάδας ο Γιαννιώτης, 9η η Αραούζου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν τα κατάφερε ο Σπύρος Γιαννιώτης  στον αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου 10χλμ Μαραθώνιας Κολύμβησης που διεξήχθη στη Βιέτμα της Αργεντινής . Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής κατέλαβε μια εκ των θέσεων 12 έως 14 και όλα θα ξεκαθαρίσουν στο φώτο φίνις.

Ο Σπύρος Γιαννιώτης δεν έπιασε την απόδοση που θα ήθελε αλλά πραγματοποίησε ένα πολύ δυνατό τεστ στον πρώτο του αγώνα της χρονιάς. Ο ίδιος άλλωστε είχε δηλώσει πως βρίσκεται στην αρχή της προετοιμασίας του και κύριο του μέλημα είναι  να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται. Η συναθλήτρια του Κέλλυ Αραούζου κατέλαβε την 9η θέση! Θυμίζουμε πως μεγάλος στόχος του Σπύρου Γιαννιώτη αλλά και της Κέλλυς Αραούζου είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο τον Αύγουστο.

Αμέσως μετά τη λήξη του μαραθωνίου ο ομοσπονδιακός προπονητής Νίκος Γέμελος, που συνόδευσε τους πρωταθλητές μας στην Αργεντινή, δήλωσε : «Μπορεί να μην πήραμε τις θέσεις που έπρεπε, αλλά εκεί που πρέπει ,στο Πανευρωπαϊκό της Βουδαπέστης, θα είμαστε πρωταγωνιστές. Στόχος μας ήταν και τα δύο παιδιά να μπουν στην οκτάδα. Λίγο ακόμα και θα τα καταφέρναμε . Δε πρέπει να αγνοεί κανείς το γεγονός ότι και οι δύο προέρχονται από βαριά προπόνηση. Ήταν δύσκολο το έργο τους στις περίεργες συνθήκες του αγώνα. Τα παιδιά, στο Πανευρωπαϊκό του καλοκαιριού, θα είναι έτοιμα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News