default-image

Δεν ξέρουν ούτε πότε ξεκινάνε στο ΝΟΧ

Σπορ
Δεν ξέρουν ούτε πότε ξεκινάνε στο ΝΟΧ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έντονος είναι ο προβληματισμός που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας πόλο του ΝΟ Χανίων, καθώς ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί η ακριβής ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος της Α1 υδατοσφαίρισης των ανδρών, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατό να υπάρξει ένας σωστός προγραμματισμός της προετοιμασίας.

Ο Μάκης Βολτυράκης επισημαίνει ότι οι επικείμενες εκλογές στην Ελληνική Κολυμβητική Ομοσπονδία είναι ένας από τους λόγους που δημιουργείται αυτή η καθυστέρηση, ωστόσο την ανησυχία του οξύνει και το άγνωστο που αφορά στις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου Χανίων και γενικώς τις πισίνες σε όλη την Ελλάδα.

«Στο Ναυτικό Όμιλο είμαστε σε μια κατάσταση αυτή τη στιγμή όπου δεν ξέρουμε ακόμα ποιοι παίκτες θα μπορέσουν να συνεχίσουν, τι υλικό δηλαδή θα έχουμε, τι προπονήσεις θα κάνουμε και ποια πισίνα θα λειτουργήσει», δηλώνει ο Μάκης Βολτυράκης, για να συνεχίσει: «Αυτό είναι το πρόβλημά μας. Σίγουρα δεν είναι μόνο πρόβλημα δικό μας αυτό, αλλά γενικώς του ελληνικού πόλο. Είναι όμως και για μας ένα μεγάλο ζήτημα. Επίσης, δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα διότι υπάρχουν εκλογές στην Ομοσπονδία. Δεν ξέρει κανείς στην κυριολεξία πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα! Οπότε, δεν μπορείς να κάνεις προγραμματισμό ούτε να αποφασίσουμε ποιοι αθλητές θα συνεχίσουν. Ένα άλλο πρόβλημα έχει να κάνει με το ότι οι αθλητές που περιμέναμε να μας ενισχύσουν πάρα πολύ ήταν οι μαθητές της Δευτέρας και της Τρίτης τάξης του Λυκείου, οι οποίοι πλέον εγκατέλειψαν οι περισσότεροι λόγω των μαθημάτων τους».

Εντωμεταξύ, συνεχίζονται οι εγγραφές μελών στις ακαδημίες του ΝΟΧ. Θα λειτουργήσουν τρία τμήματα ολιγόωρης-δημιουργικής απασχόλησης παιδιών σχολικής ηλικίας τα απογεύματα της Παρασκευής και τα πρωινά του Σαββάτου.

Το πρόγραμμα ολιγόωρης απασχόλησης περιλαμβάνει εκμάθηση κολύμβησης (μη αθλητές του Ομίλου) και δημιουργική απασχόληση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 28210/96.078, ή μέσω e-mail: [email protected].

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News