default-image

Βγήκαν οι ημιτελικοί στο US Open

Σπορ
Βγήκαν οι ημιτελικοί στο US Open

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν ξέχασε την ήττα του από τον Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο στον μικρό τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου και φρόντισε να απαντήσει αναλόγως. Ο Σέρβος τενίστας, νούμερο δύο στην παγκόσμια κατάταξη, νίκησε με 3-0 σετ, (6-2, 7-6 και 6-4) τον Αργεντινό (Νο 8) αντίπαλό του κι έκλεισε θέση στα ημιτελικά του US Open για έκτη συνεχή χρονιά.

Ο «Νόλε», που δεν έχει χάσει σετ μέχρι στιγμής στο αμερικανικό Grand Slam, θα αντιμετωπίσει για μια θέση στον τελικό τον Νταβίντ Φερέρ (Ισπανία, Νο 5), ο οποίος σε έναν… μαραθώνιο επικράτησε του Γιάνκο Τιπσάρεβιτς (Σερβία, Νο 9).

Το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών αναδείχθηκε την Τετάρτη. Εκεί θα συναντηθούν ο Άντι Μάρεϊ (Μ. Βρετανία, Νο 4) με τον Τόμας Μπέρντιχ (Τσεχία, Νο 7).

Πρόκριση για Φερέρ

Ο Νταβίντ Φερέρ λοιπόν εξασφάλισε την πρόκριση στα ημιτελικά του US Open νικώντας μετά από έναν… μαραθώνιο αγώνα, που διήρκεσε 4 ώρες και 31 λεπτά, τον Γιάνκο Τιπσάρεβιτς. Ο Ισπανός τενίστας, νούμερο πέντε στην παγκόσμια κατάταξη, επικράτησε του Σέρβου αντιπάλου του (Νο 9) με 3-2 σετ, 6-3, 6-7, 2-6, 6-3 και 7-6.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News