default-image

Γρήγορος αποκλεισμός για Νιαγκουάρα

Σπορ
Γρήγορος αποκλεισμός για Νιαγκουάρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δε βρέθηκε σε καλή μέρα η Νέρι Νιαγκουάρα, η οποία τερμάτισε όγδοη στον προκριματικό των 100μ. ελεύθερο και αποκλείστηκε από τη συνέχεια.

Τερμάτισε όγδοη στην 5η προκριματική σειρά με χρόνο 56.63 και δεν κατάφερε να διεκδικήσει την είσοδο στα ημιτελικά.

Τον ταχύτερο χρόνο στη σειρά της πήρε η Κινέζα Τανγκ Γι με 53.28. Ήταν ο καλύτερος χρόνος στον προκριματικό.

Πλέον το ενδιαφέρον της Νιαγκουάρα στρέφεται στα 50μ. ελεύθερο, όπου ευελπιστεί να κάνει καλύτερη κούρσα και να προχωρήσει παραπέρα.

Όπως δήλωσε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μετά την κούρσα"Δεν είμαι κατάλληλα προετοιμασμένη για τα 100μ., καθώς κυνηγάω περισσότερο το 50άρι. Περίμενα καλύτερο χρόνο, αλλά είχα μία ατυχία στην εκκίνηση, μου έφυγαν τα γυαλάκια και κολυμπούσα με τα γυαλάκια στο λαιμό. Αυτό με αποσυντόνισε, μου έσπασε τα νεύρα!", δήλωσε η Νιαγκουάρα και πρόσθεσε: "Και μόνο που βρίσκομαι εδώ, εγώ προσωπικά το χαίρομαι. Τώρα πια τίποτα δεν μπορεί να μου ρίξει την ψυχολογία".

Σε ό,τι αφορά τα 50μ. ελεύθερο (ο προκριματικός διεξάγεται την Παρασκευή), η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είπε: "Το 50άρι είναι ένα ιδιαίτερα δύσκολο αγώνισμα, όπου μπορείς να βρεθείς από την πρώτη θέση ως την τελευταία. Θέλω να κάνω ένα καλό χρόνο και ό,τι καλύτερο έρθει. Η συμμετοχή μου σε έναν ημιτελικό είναι πολύ δύσκολη γιατί οι χρόνοι είναι πολύ γρήγοροι".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News