default-image

Μπολτ: «Δεν αγχώνομαι…»

Σπορ
Μπολτ: «Δεν αγχώνομαι…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ουσέιν Μπολτ συγκεντρώνει για άλλη μία φορά όλα τα φώτα της δημοσιότητας καθώς όλοι περιμένουν να δουν την κούρσα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Λίγο πριν την έναρξη του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος ο σπουδαίος δρομέας μίλησε στα ΜΜΕ τονίζοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, ενώ απάντησε και στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να ξενυχτά.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Ουσέιν Μπολτ:

"Πολλοί αθλητές θρύλοι ήταν πριν από εμένα. Τώρα ήρθε η ώρα μου. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να δουλεύω και να αφήνω τον κόσμο να πιστεύει ότι θέλει. Δουλεύω σκληρά γιατί ξέρω τι πρέπει να κάνω ώστε να γίνω πρωταθλητής. Είμαι αφοσιωμένος σε ότι χρειάζεται να κάνω για να κερδίσω.

Το σημαντικό που πρέπει κάποιος να θυμάται είναι ότι η σκληρή δουλειά ανταμείβεται. Είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα δικαιωθείς. Ξέρω τις δυνατότητες μου. Σε κάνει ποιο δυνατό όταν δουλεύεις σκληρά και πρέπει να περάσεις από πολλές δοκιμασίες. Γι΄ αυτό δεν αγχώνομαι και είμαι επικεντρωμένος στην προσπάθεια μου".

"Η δίψα μου είναι πάντα εκεί. Πολλά μπορούν να συμβούν κατά την διάρκεια της σεζόν που σε ρίχνουν εκτός στόχων αλλά πρέπει να μάθεις από τα λάθη σου. Πρέπει να βάλω τα πράγματα στην θέση τους ώστε να μην συμβεί τίποτα στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Προσπαθώ να το ξεπεράσω και να αυξήσω την αυτοπεποίθηση μου σε επίπεδο που να με κάνει να αισθάνομαι άνετα στους αγώνες".

"Θα συνεχίσουμε να είμαστε φίλοι και συναθλητές. Αποτελεί μέρος της ομάδας. Χρειάζεται να βρίσκομαι δίπλα σε ανθρώπους όπου μπορώ να γελάσω και να ηρεμήσω. Την ώρα που τρέχουμε υπάρχει ανταγωνισμός και από εκεί και πέρα τίποτα άλλο.

Το σημαντικό είναι να είσαι ήρεμος και να μην ανησυχείς για τίποτα. Ο υπόλοιπος κόσμος μπορεί να απολαύσει τον αγώνα που χαρακτηρίστηκε η μεγαλύτερη κούρσα στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News