default-image

Πλούσιο θέαμα στην παραλία των Αγίων Αποστόλων

Σπορ
Πλούσιο θέαμα στην παραλία των Αγίων Αποστόλων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρά τον καύσωνα το Forthnet Group Beach Volley Tournament στα Χανιά  το τριήμερο 13-15 Ιουλίου στην παραλία των Αγίων Αποστόλων στέφθηκε από επιτυχία. Μάλιστα προσέφερε μοναδικές στιγμές με δύο συναρπαστικούς τελικούς, αλλά και γενικά ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Συμμετείχαν συνολικά 39 ομάδες ανδρών και 14 γυναικών, ενώ από τα 60 παιχνίδια του κυρίως ταμπλό τα 19 κρίθηκαν στο ται μπρέικ!

Αγωνιστικά τώρα, στο τελικό των αντρών προκρίθηκαν αήττητοι οι Γεωργακόπουλος Νεκτάριος/Μαντέκας Γιάννης και Λαδάκης Γιώργος/ Μαγριπλής Αχιλλέας με τελικούς νικητές τους δεύτερους με 2-0 σετ (22-20, 24-22). Και στις γυναίκες, αήττητες έφτασαν στον τελικό οι ομάδες των Λειβαδιτάκη Ελένη / Τζουβαδάκη Χριστίνα και Σμπιράκη Ελένη / Βροντάκη Μαρία, με τελικές νικήτριες τις πρώτες με 2-1 σετ (21-16, 19-21, 15-13).

Μετά την ολοκλήρωση των τελικών ακολούθησε η τελετή λήξης όπου οι 8 πρώτες ομάδες των αντρών και οι 4 των γυναικών, μοιράστηκαν μετάλλια, αναμνηστικά καθώς και χρηματικά έπαθλα. Την δική του χροιά στο τουρνουά έβαλε ο γνωστός παρουσιαστής Πάρης Γκαγκαδέλης, σχολιάζοντας τα παιχνίδια της ημιτελικής και της τελικής φάσης. Την σκυτάλη από την τελετή λήξης πήρε το καθιερωμένο πια ξέφρενο πάρτι το οποίο κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News