default-image

Λαμπερό το 1ο τουρνουά Beach Volley στον Άγιο

Σπορ
Λαμπερό το 1ο τουρνουά Beach Volley στον Άγιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Oι Κώστας Τσοκαλίδης και  Νίκος Μαρμαρινός στους άνδρες και Ραφαέλλα  και  Ελεάννα Χατζάκη στις γυναίκες ήταν οι νικητές στο 1ο τουρνουά Beach Volley Φιλανθρωπικού Χαρακτήρα που πραγματοποιήθηκε το περασμένο τριήμερο στην παραλία του Αλμυρού στον Άγιο Νικόλαο.

 Σ' ένα μοναδικό τοπίο φυσικού κάλλους, ανάμεσα στην μεγάλη οργανωμένη παραλία και στην έξοδο του Αλμυρού ποταμού, εκεί που βρίσκεται ο προστατευόμενος υδροβιότοπος, φιλοξενήθηκε το τουρνουά του beach volley υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίου Νικολάου και την συνεργασία των βασικών χορηγών της διοργάνωσης Gillette και τα ξενοδοχεία Hermes Hotel, Coral Hotel, Mirabello Beach and Village.

Το τουρνουά παρουσίασαν και πλαισίωσαν ο Βαγγέλης Πολυμερόπουλος (Fitness Editor Prevention & Men's Health Magazines), η τηλεπαρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου, ο ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης και ο Δημήτρης Μενούνος.

Οι αγώνες ήταν υψηλού επιπέδου, ενώ η αυλαία έπεσε την Κυριακή το απόγευμα με την τελετή λήξης, όπου έγινε η απονομή των επάθλων στις ομάδες ανδρών και γυναικών που είχαν λάβει μέρος από την Αθήνα, το Ηράκλειο, το Ρέθυμνο, τα  Χανιά και τον Άγιο Νικόλαο. Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρης Κουνενάκης και ο Βαγγέλης Πολυμερόπουλος, υπεύθυνος της διοργάνωσης, αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα και ευχαρίστησαν ο καθένας από την πλευρά του όλους όσοι συνέβαλλαν και βοήθησαν στην διεξαγωγή των αγώνων καθώς και τους επισκέπτες και συμπολίτες μας που παραβρέθηκαν όλες αυτές τις ημέρες στο τουρνουά.

Οι νικητές του τουρνουά ήταν οι Κώστας Τσοκαλίδης και  Νίκος Μαρμαρινός, τη 2η  θέση κατέλαβαν οι Μανώλης Βιδάκης  και Γιάννης Μονιάκης. Στις γυναίκες την 1η θέση πήραν οι Ραφαέλλα  και  Ελεάννα Χατζάκη και τη 2η κατέλαβαν οι Άννα Κουμβάκη και  Σοφία Πάϊκου.  

Οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης του 1ου Τουρνουά Beach Volley ευχαριστούν το Δήμο Αγίου Νικολάου και όλους τους χορηγούς καθώς και τους χορηγούς επικοινωνίας για τη βοήθειά τους.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News