Διπλή γιορτή για τα κορίτσια του ΟΦΗ

Σπορ
Διπλή γιορτή για τα κορίτσια του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βόλεϊ πέτυχε την άνοδο στην Α2 και το πόλο την παραμονή...

Διπλή γιορτή είχαν την περασμένη Κυριακή οι Γυναίκες του ΟΦΗ σε βόλεϊ και πόλο αφού η ομάδα πέτυχε την άνοδο της στην Α2 κατηγορία και η άλλη εξασφάλισε την ανανέωση παραμονής της στη συγκεκριμένη κατηγορία! Τα κορίτσια του Νίκου Προύφα είχαν θέσει από πέρσι ως στόχο την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία του βόλεϊ και ότι δεν κατάφεραν τότε το πέτυχαν τώρα, μετά το τουρνουά ανόδου που φιλοξενήθηκε στο ΒΑΚ. Το ήθελαν, το διεκδίκησαν, το άξιζαν και τα κατάφεραν…

Σε ότι αφορά το τμήμα πόλο, παρότι χρειάστηκε να μπει στην ψυχοφθόρα διαδικασία των play out στους αγώνες που έγιναν στην Κέρκυρα, κατάφεραν με θέληση και αποφασιστικότητα να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο και να ανανεώσουν την παραμονή τους. Αξίζουν λοιπόν τα εύσημα και στις δύο ομάδες.

«Η επιτροπή μπάσκετ του ΟΦΗ συγχαίρει τις Γυναίκες της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ που πήραν παλικαρίσια το εισιτήριο τους για την Α2! Πολλά συγχαρητήρια και στις γυναίκες της ομάδας πόλο που κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και να κλειδώσουν την παραμονή τους στην Α2 πόλο! Συγχαρητήρια κορίτσια - συνεχίστε να κρατάτε τον ΟΦΗ μας ψηλά!», αναφέρουν στο μπάσκετ του ΟΦΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News