Νέες επιτυχίες για τον Όμιλο Μπριτζ του Ηρακλείου

Σπορ
Νέες επιτυχίες για τον Όμιλο Μπριτζ του Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ζευγών ανδρών.

Νέες επιτυχίες του Ομίλου Μπριτζ Ηρακλείου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ζευγών ανδρών που ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή και το οποίο πραγματοποιήθηκε σε τρεις ημερίδες και διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ. Οι αθλητές του Ομίλου Μπριτζ Ηρακλείου Πετράκης Γ. και Ασημινάκης Μ. αγωνίστηκαν ως ζεύγος στην κατηγορία 1-16 και κατέκτησαν την πρώτη θέση στη δεύτερη και στην τρίτη ημερίδα και την τρίτη θέση στη γενική κατάταξη.

Ο Όμιλος Μπριτζ Ηρακλείου συγχαίρει τους αθλητές του για τις επιτυχίες τους.

Λίγα λόγια για το μπριτζ

Το μπριτζ είναι ένα πνευματικό άθλημα, αναγνωρισμένο από την Ολυμπιακή Επιτροπή και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Το μπριτζ προσφέρει μοναδικές πνευματικές προκλήσεις στους παίκτες του. Μαζί με το σκάκι, είναι τα μοναδικά πνευματικά αθλήματα που έχουν αναγνωριστεί από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει χαρακτηριστεί ως το «πιο διασκεδαστικό και πιο έξυπνο παιχνίδι που έχει επινοήσει ο άνθρωπος».

Το μπριτζ παίζεται με τράπουλα, αλλά αντίθετα με άλλα παιχνίδια με χαρτιά δεν είναι τυχερό παιχνίδι. Για να παιχτεί σε υψηλό επίπεδο απαιτεί ικανότητα συγκέντρωσης, μνήμη και ικανότητα συνδυασμού πληροφοριών για την εξαγωγή των σωστών συμπερασμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες για το άθλημα ή για τα μαθήματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν: Τηλεφωνικά με τους: Κωτσόπουλο Ιωάννη (6936852562),Κοτσιφάκη Γιώτα (6976434690), email: [email protected] αλλά και μέσω των site : www.fb.com/HeraklionBridgeClubήhttps://heraklion-bridge.gr/ ή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ: www.hellasbridge.org.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News