Πρωταθλητές Κρήτης το 2ο ΓΕΛ Ηρακλείου στο μπάσκετ και το 11ο ΓΕΛ στο βόλεϊ

Σπορ
Πρωταθλητές Κρήτης το 2ο ΓΕΛ Ηρακλείου στο μπάσκετ και το 11ο ΓΕΛ στο βόλεϊ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζουν στην Πανελλήνια φάση οι μαθητές και μαθήτριες των σχολείων του Ηρακλείου- Αύριο οι τελικοί στο ποδόσφαιρο

To 2ο ΓΕΛ Ηρακλείου μαθητών στο μπάσκετ και το 11ο ΓΕΛ Ηρακλείου μαθητριών στο βόλεϊ κατέκτησαν το πρωτάθλημα Κρήτης στα αντίστοιχα πρωταθλήματα μετά τη διεξαγωγή των τελικών. Συγκεκριμένα, στον τελικό του μπάσκετ που έγινε στο κλειστό του Λίντο οι μαθητές του 2ου ΓΕΛ επικράτησαν 73-38 του ΓΕΛ Ακρωτηρίου Χανίων εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή τους στην Πανελλήνια φάση.

Σε ότι αφορά στον τελικό του βόλεϊ, οι μαθήτριες του 11ου ΓΕΛ Ηρακλείου νίκησαν στο κλειστό της Αλικαρνασσού 2-0 σετ το ΓΕΛ Ακρωτηρίου Χανίων.

«Συγχαρητήρια σε μαθητές- τριες , συνοδούς εκπαιδευτικούς , αρχηγούς αποστολής , διαιτητές και κριτές για τη συμβολή τους, στην ασφαλή έκβαση των αγώνων και στην προσπάθεια των διοργανωτών οι αγώνες αυτοί να είναι "τόπος" συνάντησης και ενδυνάμωσης των σχέσεων μεταξύ των αθλητών - τριών και των σχολείων της Κρήτης. Να είναι Γιορτή του Σχολικού Αθλητισμού. Ευχαριστούμε τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού κ. Γ. Πιτσούλη που τίμησε με την παρουσία του τον τελικό Βόλεϊ Μαθητριών», αναφέρει σε ανακοίνωση του το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Ηρακλείου.

Οι τελικοί στο ποδόσφαιρο

Στο γήπεδο Lido Soccer θα φιλοξενηθούν αύριο Τετάρτη οι τελικοί Κρήτης μαθητών και μαθητριών στο ποδόσφαιρο. Στις 11:00 π.μ. θα αγωνιστούν οι μαθήτριες του 5ου ΓΕΛ Ηρακλείου με το 2ο ΓΕΛ Ιεράπετρας ενώ στις 12:30 μ.μ. θα ξεκινήσει ο τελικός των μαθητών μεταξύ του ΓΕΛ Γαζίουι και του 2ου ΓΕΛ Αγίου Νικολάου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News