Δέκα μετάλλια για το Taekwondo ITF Χερσονήσου Ηρακλείου

Σπορ
Δέκα μετάλλια για το Taekwondo ITF Χερσονήσου Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σημαντικές επιτυχίες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα …

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Taekwondo Εφήβων, Νεανίδων , Νέων Ανδρών , Νέων Γυναικών, Ανδρών και Γυναικών έλαβε μέρος με 11μελή αποστολή ο Αθλητικός Σύλλογος Taekwondo ITF Χερσονήσου Ηρακλείου με εντυπωσιακή συγκομιδή 10 μεταλλίων (ένα χρυσό,έξια ασημένια και τρία χάλκινα).

Συγκεκριμένα είχαμε: Καλογεράκη Μαρία: 1η στις μάχες +70 kg και 3η στα tull 2 Dan Νέων Γυναικών και είσοδο στην Εθνική Ομάδα.

Καλογεράκης Κωνσταντίνος:2ος στις μάχες- 75 κιλά Νέων Ανδρών και είσοδος στην Εθνική Ομάδα. Δαμιανάκη Χαρίκλεια-Ραφαέλα: 2η στα tull 2 dan Νέων Γυναικών και είσοδο στην Εθνική Ομάδα. Κλώντζας Ιωάννης: 2ος στα tull 2 dan Εφήβων και 2ος στις μάχες - 55 κιλά Εφήβων και είσοδο στην Εθνική Ομάδα. Δανέλλης Εμμανουήλ: 3ος στα tull 2 Dan Εφήβων . Κρασανάκη Φρόσω: 3η στα tull 2 Dan Νεανίδων. Δρακουλάκης Κωνσταντίνος: 2ος στα tull 4-1 Cup Εφήβων. Δρακουλάκη Μαρία : 2η στα 4-1 Cup Νεανίδων.

Δυναμική ήταν και η παρουσία των αθλητών: Λεκάκη Αντώνη, Νηστικάκη Θεοφύλακτη, Φιλιππάκη Ελισάβετ οι οποίοι δεν κατάφεραν να φτάσουν στο μετάλλιο αλλά να κερδίσουν μία θέση στην πρώτη οκτάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ακόμα ότι η αθλητική ομοσπονδία Taekwondo Ελλάδος (Α.Ο.Τ.Ε) κατά την τελετή έναρξης των αγώνων βράβευσε τον σύλλογο Taekwondo Χερσονήσου Ηρακλείου για την πολυετή και πολυπληθή συμμετοχή στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα καθώς και για την άψογη αγωνιστική συμπεριφορά των αθλητών-τριών και γονέων αυτών και τον δάσκαλο του συλλόγου Στασινόπουλο Δημήτριο επίσης για την πολυετή προσφορά του στο άθλημα.

Το Δ.Σ. του συλλόγου με ανακοίνωση του εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές του συλλόγου που με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας Taekwondo θα λάβουν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα γίνει στο JESOLO της Ιταλίας 17- 24 /4/2023 και φυσικά συγχαίρει και τους προπονητές του συλλόγου Στασινόπουλο Δημήτριο, Στασινόπουλου Βασιλική και Μαραζάκη Αθανάσιο και που με την άψογη και μεθοδική δουλειά που κάνουν τροφοδοτούν συνεχώς στην Εθνική Ελλάδος με ικανότατους αθλητές . Συγχαρητήρια δίνουν επίσης σε όλους όσοι συνέβαλαν για έρθει το αποτέλεσμα αυτό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News