Στα Aραβικά Εμιράτα για προετοιμασία ξανά ο Στεφανουδάκης

Σπορ
Στα Aραβικά Εμιράτα για προετοιμασία ξανά ο Στεφανουδάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης του Ρίο θα λάβει μέρος σε σημαντικές διοργανώσεις...

Tην αγωνιστική του προετοιμασία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ξεκινάει για 13η χρονιά ο Κρητικός Χρυσός Παραολυμπιονίκης, Μανώλης Στεφανουδάκης που αναχωρεί το Σάββατο μαζί με τον προπονητή του, Ιπποκράτη Σκαντζάκη. Ο Μεσσαρίτης αθλητής θα λάβει μέρος σε δύο μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, στο 14th Fazza International Para Athletics Championships – Dubai 2023 World Para Athletics Grand Prix και στο Sharjah International Open Para Athletics Meeting 2023.

«Ο στόχος της φετινής χρονιάς είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Παρίσι τον ερχόμενο Ιούλιο. Έτσι ξεκινάμε την αγωνιστική μας προετοιμασία, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με δύο διοργανώσεις πολύ υψηλού επιπέδου κι ευελπιστούμε η προετοιμασία μας να έχει για ακόμα μια φορά θετικά αποτελέσματα. Κάθε χρόνο στο Fazza International Para Athletics Championships συμμετέχουν οι κορυφαίοι αθλητές του κόσμου και για ακόμη μια φορά θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να εκπροσωπήσω επάξια την χώρα μας», τονίζει ο χρυσός Παραολυμπιονίκης του Ρίο και συνεχίζει: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου, Ιπποκράτη Σκαντζάκη, ο οποίος βρίσκεται δίπλα μου σε καθημερινή βάση αλλά και σε κάθε αγωνιστική μου προετοιμασία ώστε να μπορέσουμε να διατηρήσουμε υψηλά το αγωνιστικό επίπεδο και να φέρνουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.Επίσης ένα τεράστιο ευχαριστώ στους ανθρώπους που μου δίνουν δύναμη να κάνω την προετοιμασία μου. Χάρη σε αυτούς τους σημαντικούς ανθρώπους κάθε χρόνο η συλλογή των μεταλλίων μας μεγαλώνει. Και λέω ‘’μας’’ γιατί είμαστε ομάδα.

Ευχαριστώ από καρδιάς: τον μέγα χορηγό ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ, τα μέλη των εταιρειών:Minoan Lines,Πλαστικά Κρήτης, Ζαρός Α.Ε.,MK Hotel Collection, Junior Academy- Χερρονάσιος Σχολή, Sika Hellas ΑΒΕΕ,

ΖΟΕΤΙΣ Ελλάς Α.Ε., Δέρβος –Δημητρακόπουλος Α.Ε., Proactive Α.Ε.που βρίσκονται στο πλευρό μου και με στηρίζουν στο δύσκολο και μεγάλο ταξίδι του πρωταθλητισμού. Φεύγοντας, λοιπόν, δίνω υπόσχεση ότι θα προσπαθήσω για άλλη μια φορά να φέρω το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News