Στην 11η θέση η Μηλάκη στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδηλασίας στην Ελβετία

Σπορ
Στην 11η θέση η Μηλάκη στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδηλασίας στην Ελβετία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξαιρετική παρουσία είχε η Αργυρώ Μηλάκη στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας στο Γκρέχεν της Ελβετίας.

Η αθλήτρια του ΠΑΣ Άτλα Ρεθύμνου συμμετείχε σε μία ακόμη σπουδαία διοργάνωση και ξεχώρισε ανάμεσα στα κορυφαία ονόματα, κατακτώντας την 11η θέση σε Elimination, Σκρατς και στον αγώνα πόντων, ενώ στο Όμνιουμ κατέκτησε την 17η θέση.

Η σπουδαία ποδηλάτισσα συνεχίζει την μεγάλη προσπάθειας της, για να συγκεντρώσει τους βαθμούς που απαιτούνται για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024.

Η Αργυρώ Μηλάκη και ο προπονητής της, Γιώργος Βαρβεράκης δέχθηκε τα συγχαρητήρια του ΠΑΣ Άτλας Ρεθύμνου για τις επιδόσεις της και την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλε.

Η ίδια τόνισε για τους αγώνες στην Ελβετία, κάνοντας τοον απολογισμό της: «Είναι δύσκολο για μένα να βρω τις λέξεις για να περιγράψω τα συναισθήματα μου για τη συμμετοχή σε αυτούς τους αγώνες. Είμαι περήφανη για την αποθεραπεία μου και για όλη τη δουλειά που έκανα με τον προπονητή μου Γιώργο Βαρβεράκη.

Γνωρίζω ότι είμαι πιο δυνατή από ότι πριν, ακόμα κι αν αυτό δεν αντικατοπτρίζεται στα τελικά αποτελέσματα. Δυσκολεύτηκα και δεν απέδωσα όπως ξέρω ότι μπορώ. Ο τραυματισμός μου πέρυσι άφησε μερικές αόρατες ουλές μέσα μου, που χρειάζονται δουλειά για να επουλωθούν.

Είναι δύσκολο να το δεχτώ, αλλά θα δουλέψω πάνω σε αυτό, ώστε αυτά τα λάθη και οι αδυναμίες να γίνουν σκαλοπάτι για κάτι καλύτερο. Η αγωνιστική σεζόν μόλις ξεκίνησε και είμαι ευχαριστημένη με τις δυνατότητες που βλέπω.

Ευχαριστούμε την Ε.Ο.Π. και τον ΠΑΣ Άτλα Ρεθύμνου για την υποστήριξη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News