Jiu Jitsu: Ασημένιος στο Πανελλήνιο και… Εθνική ομάδα για τον Στέφανο Βαβίλη

Σπορ
Jiu Jitsu: Ασημένιος στο Πανελλήνιο και… Εθνική ομάδα για τον Στέφανο Βαβίλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Στέφανος Βαβίλης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Newaza Jiu Jitsu 2023 στην κατηγορία εφήβων -73Kgr και παράλληλα εξασφάλισε την παρουσία του στην Εθνική ομάδα!

Ο Βαβίλης ήταν εντυπωσιακός σε μια από τις μεγαλύτερες κατηγορίες του πρωταθλήματος με 20 αθλητές, όπου χρειάστηκαν 5 αγώνες για το μετάλλιο με 4 νίκες και 1 ήττα στον τελικό. Ο τελικός κρίθηκε στην παράταση με Golden score 1 πλεονέκτημα από τον αντίπαλο.

Στόχος τώρα για τον Έλληνα πρωταθλητή Jiu Jitsu είναι το Πανευρωπαϊκό στην Γαλλία το Μάρτιο και το Παγκόσμιο στο Καζακστάν τον Αύγουστο.

Ο ίδιος δήλωσε μετά την νέα μεγάλη του επιτυχία:

«Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μας Ιωάννη Αλεξανδράκη και στους συναθλητές μας στο Brazilian Jiu Jitsu Heraklion "Human chess", Palestra Jiu Jitsu

Στον προπονητής μας στην φυσική κατάσταση και ενδυνάμωση Νίκο Καλουδάκη και την ομάδα του NF Box / Κίνηση-Athlete Factory.

Στο νέο μας προπονητή στην πάλη Μανώλη Καράβανο και στην ομάδα του APOR Wrestling.

Στην ομάδα του Reload Massage για την σημαντική βοήθεια στην αποκατάσταση και χαλάρωση.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω την Ακαδημία Μαχητικών Τεχνών Ρεθύμνου Rethymnon Martial Arts Academy  για την υποστήριξη και τον χορηγό των μετακινήσεων μας ANEK LINES».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News